nyheder

100 kr. freebet på målrigt Barcelona – Atletico Madrid

Stig Tøfting og Scandic Bookmakers giver i weekenden deres første freebet i 2015. Tøftings Top Tip i denne uge er på over 2.5 mål i Barcelona – Altletico Madrid – hvis ikke Tøffes bet går hjem, så returnerer Scandic Bookmakers dit bet i form af en odds bonus på op til 100 kr.
 

Scandic Bookmakers freebet
© Scandic Bookmakers freebet

 
Som kunde hos Scandic Bookmakers får du én gang om ugen et freebet i odds bonus – hvis altså Stig Tøfting rammer forkert i sin forudsigelse. Hvis du endnu ikke har en konto hos den nordiske bookmaker, så kan du få 100 % bonus på dit første indskud. I denne uge tipper Tøfting på over 2.5 mål i det spanske topopgør imellem Barcelona og Atletico Madrid. I øvrigt har Tøffe ramt rigtigt på 2 ud af sine sidste 5 bets.
 

Scandic Bookmakers ugentlige freebet odds bonus

For at få Scandic Bookmakers gratis væddemål skal du placere et væddemål på mindst 50 kr. på over 2.5 mål i Barcelona – Atletico Madrid. Går den ikke hjem har du fået et gratis spil, og Scandic Bookmakers overfører din indsats – dog max 100 kr. – til din konto. En evt. odds bonus skal gennemspilles 1 x til minimums odds 1.5 indenfor 60 dage. Er du endnu ikke kunde hos Scandic Bookmakers, så åben en konto igennem bonus-betting.dk og få 750 kr. i velkomstbonus.
 
Du kan også tjekke alle de andre velkomstbonusser fra danske bookmakere, som vi har samlet i en odds bonus oversigt.
 
Vi har også samlet tre attraktive odds bonusser til weekendens kampe!

Om forfatteren

forrige artikel
Sportingbet: 250 kr. odds bonus på Man U sejr
næste artikel
500 kr. gratis væddemål - hvis Newcastle scorer imod Chelsea!