nyheder

Scandic Bookmakers: 3 x odds bonus til weekendens sport

Scandic Bookmakers lægger op til en spændende sports weekend med tre odds bonusser til Premier League, NBA og NFL. Få et gratis bet på Man City – Arsenal til søndagens topopgør i Premier League eller få din penge retur hvis din triple på NBA eller double på NFL fejler med en enkelt kamp.
 

Scandic Bookmakers Velkomstbonus
©Scandic Bookmakers Velkomstbonus

 
For at gøre brug af Scandic Bookmakers tre odds bonusser til weekenden skal du være kunde hos bookmakeren. Så åben en konto og benyt dig af Scandic Bookmakers 750 kr. velkomstbonus, sidste chance er den 31.1.2015. Når det er gjort, så kan du benytte dig af 3 odds bonusser til weekenden.
 

Gratis Bet på Man City – Arsenal, hvis City vinder med en enkelt

I denne uges odds tip fra Stig Tøfting, kan du få et gratis bet på søndagens Premier League opgør imellem Manchester City og Arsenal. Tøffe lover pengene retur hvis ikke City vinder med præcis 1 mål (dvs. uafgjort på handicap 0-1).
 
Sæt minimum 50 kr. inden kampen på Tøffes Top Tip, og hvis forudsigelsen ikke holder, så overfører Scandic Bookmakers op til 100 kr. til din Scandic Bookmaker konto. Odds bonussen skal spilles igennem 1 x til odds 1.50 for at du kan hæve pengene. Åben en konto inden 31. Januar og få 100 % oven i dit første indskud – op til 750 kr. bonus i velkomstgave.
 

NFL odds bonus - Scandic Bookmakers
©Scandic Bookmakers

 

Odds forsikring på din NFL double

Slutspillet er godt i gang i NFL og i weekenden spilles Conference finalerne, hvilket svarer til NFL semifinalerne. Greeen Bay Packers møder de forsvarende NFL mestre fra Seattle Seahawks i den første kamp og Indianapolis Colts skal møde Tom Brady og New England Patriots i anden kamp på søndag aften. Med Scandic Bookmakers kan du i ro og mag sætte placere et par bets på en NFL double, for hvis én af dine to bets fejler, så refunderer Scandic Bookmakers din indsats i form af en odds bonus.
 
Hvert bet skal være på minimum odds 1.50, minimums indsatsen er 50 kr. og du kan max få 200 kr. retur. Odds bonussen skal gennemspilles én gang til odds 1.50 før den kan udbetales.
 
Hvis du er helt vild med NFL og betting, så tjek også Betsafes NFL odds konkurrence, hvor dygtige odds spillere kan vinde et nyt fladskærms TV samt en Super Bowl fest.
 

Scandic Bookmakers NBA odds bonus
©Scandic Bookmakers

 

NBA triple odds forsikring

Hvis du er faldet for TV2’s nye sportskanal med massere af NBA, så er Scandic Bookmakers 3. Odds bonus til weekenden lige noget for dig. Spil en odds kupon på tre kampe til minimums oddset 1.50 på den amerikanske basketball liga NBA, og hvis én af dine bets misser, så tilbagebetaler Scandic Bookmakers din indsats i form af en odds bonus.
 
Minimums indsatsen er 50 kr. og kan max få udbetalt 200 kr. i odds bonus. Odds bonussen skal gennemspilles én gang til odds 1.50 før den kan udbetales. Hvis du allerede er kunde hos Scandic Bookmakers, og er på jagt efter en velkomstbonus, så har vi samlet alle danske bookmakeres odds bonusser. Hvis du er mere til Håndbold VM, så har Unibet en interessant odds konkurrence med 40.000 kr. gevinst til vinderen.

forrige artikel
Unibet: 40.000 kr. odds konkurrence til Håndbold VM 2015
næste artikel
Australia Open: Gratis 100 kr. bet på Wozniackis kamp