nyheder

Scor 25 % ekstra gevinst på CHL!

Scandic Bookmakers varmer op til de spændende Champions League semifinaler med en ekstra odds bonus til spillere, der gætter første målscore Bayern München – Barcelona og/eller Real Madrid – Juventus.
 

Scandic Bookmakers CHL Odds Bonus
© Scandic Bookmakers

 
Hvis du gerne vil spille på Champions League hos Scandic Bookmakers, som i øvrigt på det seneste har boostet deres odds på både Champions League og Europa League, så skal du først være medlem. Til nye kunder, der er over 18 år og fra Danmark, giver Scandic Bookmakers en attraktiv velkomstbonus på 750 kr.
 
Læs mere om velkomstbonus og sign-up hos Scandic Bookmakers.
 

25 % ekstra odds bonus

For at få Scandic Bookmakers bonus til Champions League skal du spille på første målscore i én eller begge af de to semifinaler mellem Bayern Munchen – Barcelona og Real Madrid – Juventus. Hvis du rammer rigtigt på dine CHL odds, så smider Scandic Bookmakers 25 % oven i din gevinst.
 
Minimum indsatsen for væddemålet er 50 kr. og den maksimale 25 % bonus – for de to kampe – er 500 kr. Spillet skal placeres pre-match, og der er ingen gennemspilskrav til eventuelle gevinster fra Scandic Bookmakers CHL odds bonus.
 

750 kr. velkomstbonus

Udover en ekstra gevinst til spil på Champions League, så tilbyder Scandic Bookmakers også 750 kr. i oprettelsesbonus til nye kunder, der melder sig til hos Scandic Bookmakers. Få 100 % oven i dit første indskud – op til 750 kr. ved blot at åbne en konto. Læs nærmere herunder.
 
Du kan også finde andre af de bedste odds bonusser til Champions League her på siden!

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. Gratis Spil på Real Madrid – Juventus
næste artikel
Bet365 Live Odds Bonus til CHL