nyheder

25 % ekstra bonus til Danmark – Serbien

Lørdag tager det danske landshold imod Serbien, når der skal spilles kvalifikation til EM slutrunden 2016 i Frankrig. Hvis du har planer om at spille på oddset til kampen, så kan du få en ekstra bonus på 25 % hos Scandic Bookmakers, hvis altså Nicklas Bendtner.
 

Scandic Bookmakers Odds Bonus til Danmark - Serbien
© Scandic Bookmakers

 

Scandic Bookmakers Velkomstbonus

For at få en ekstra 25 % odds bonus hos Scandic Bookmakers skal du være kunde, og have en betting-konto. Nye kunder, som er over 18 og bosat i Danmark, kan gøre brug af en velkomstbonus på op til 750 kr. Scandic Bookmakers bonus er en indbetalingsbonus, hvor de matcher ens første indskud.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers 750 kr. velkomstbonus.
 

Bendtner odds bonus

For at gøre brug af Scandic Bookmakers bonus til Danmark – Serbien, så skal du sætte et spil til en værdi af minimum 50 kr. inden kampstart lørdag den 13.06 kl. 20.45. Hvis du rammer rigtigt på dit bet –systemspil gælder ikke – og Nicklas Bendtner scorer for Danmark, så får du 25 % ekstra oven i din odds gevinst. Den maksimale gevinst er på 250 kr. og bonus-penge udbetalt fra Scandic Bookmakers skal omsættes tre gange til minimum odds 1.50 før de kan hæves fra ens betting konto.
 

Odds bonus til Danmark – Serbien

Hvis du er interesseret i at sætte et bet på Danmark – Serbien, så har bookmakeren Betsafe også en interessant odds konkurrence, hvor man kan vinde en drone. En lille humoristisk tanke sendes til Albanien – Danmark, som blev afbrudt af en Drone, hvilket resulterede i strafpoint til Serbien & Albanien.
 
Læs mere om Betsafes drone konkurrence.

Om forfatteren

forrige artikel
Spil på Danmark – Serbien & vind en drone
næste artikel
200 kr. Gratis spil på Danmark – Serbien