nyheder

50 % odds bonus til Brøndby – OB

Til søndagens superligakamp mellem Brøndby og OB sætter bookmakeren Scandic Bookmakers en ekstra bonus på højkant til sine kunder. Hvis du placerer et bet på Brøndby – OB og der scores et mål i begge halvlege, så får du 50 % ekstra oven i din odds gevinst.
 

Betting bonus til Brøndby - OB! Sign-up hos Scandic Bookmakers her.
© Scandic Bookmakers

 

Scandic Bookmakers velkomstbonus

Den ekstra odds bonus på 50 % til Brøndby – OB kræver først og fremmest at du er kunde hos Scandic Bookmakers. Nye danske kunder kan gøre brug af en gavmild velkomstbonus på hele 750 kr. ved sign-up. Scandic Bookmakers bonus er en indbetalingsbonus, hvor de matcher en spillers første indskud med 100 % – op til 750 kr.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers sign-up bonus
 

Superliga odds bonus

Søndag kl. 16.00 tager Brøndby imod OB, og hvis du har planer om at sætte et bet på kampen, så er det en god ide at gøre det hos Scandic Bookmakers. Hvis du rammer dine væddemål på BIF – OB, så kan du nemlig få 50 % i bonus, hvis altså der scores et mål i hver af de to halvlege.
 
Scandic Bookmakers bonus er på max 250 kr. og kræver en indsats på minimum 100 kr. Odds bonussen krediteres mandag den 27. Juli og skal gennemspilles 3 x til minimum odds 1.50 før den kan udbetales.
 

Bedste odds på Superligaen

En anden god grund til at spille på Superligaen hos Scandic Bookmakers er at de i hele efterårssæsonen garanterer de højeste odds på samtlige single væddemål på Superligaen. Læs mere om, hvordan du får de højeste odds på Superligaen.
 

Odds bonus til sæsonstarten

Mangler du en odds bonus til sæsonstarten eller er du klar til at prøve dine betting evner hos en ny udbyder? På bonus-betting.dk har vi samlet fem bookmaker bonusser, der giver en flyvende start på sæsonen. Find den optimale odds bonus til netop den type odds spiller du er!

Om forfatteren

forrige artikel
Guide: Den perfekte odds bonus til sæsonstarten
næste artikel
Super odds: Esbjerg [9.00] – [6.00] FCK