nyheder

Scandic Bookmakers freebet på FCK – BIF

Plæneklipperen og Scandic Bookmakers slår til når der er FCK – Brøndby på programmet. Tøffe giver et 100 kr. freebet, hvis kampen ender på over 2.5 mål. I denne uges Tøffes Top Tip, tror Stig Tøfting på at der scores under 2.5 mål i FC København – Brøndby, og hvis ikke det er tilfældet får, du din indsats retur.
 

Scandic Bookmakers - Tøffes Top Tip
© Scandic Bookmakers

 
For at få Scandic Bookmakers freebet på FC København – Brøndby skal man have en betting konto. Til nye danske spillere giver bookmakeren i øjeblikket en 100 % bonus på første indbetaling. Scandic Bookmakers velkomstbonus er på op til 1000 kr.
 

FCK – Brøndby 100 kr. freebet

Weekendens storkamp er endnu en anledning for at Stig Tøfting og Scandic Bookmakers kan komme med en forudsigelse (og et freebet). Sæt 100 kr. ind på din konto, spil minimum 50 kr. og spil på ’under 2.5 mål’ i FCK – BIF, og hvis ikke dit væddemål går hjem, så tilbagebetaler Scandic Bookmakers din indsats, op til 100 kr.
 
Eventuelle tilbagebetalinger udbetales som en odds bonus, og bonusbeløbet skal gennemspilles én gang til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage før man kan hæve bonussen.
 

Et Surebet på FCK-BIF

Med Tøftings odds garanti er der reelt sikkerhed for ikke at miste penge. Hvis spillet går hjem, så vinder man den normale gevinst, og hvis kampen får et uheldigt udfald for en odds, så hedder det pengene retur. Det er med andre ord et sikker bet på en kamp, som traditionelt set skaber massere af stemning, spænding og atmosfære.
 
Scandic Bookmakers byder også på en Superliga Triple forsikring.

Om forfatteren

forrige artikel
[5.00] FCK – BIF [10.00] – gode odds fra Betfair...
næste artikel
Få super odds på FCK [5.00] – Brøndby [7.00]