nyheder

Scandic Bookmakers garanterer højeste odds på Premier League!

Hver weekend byder Premier League på massere af spændende kampe til oddset, men nu sikrer Scandic Bookmakers at du også får de bedste odds på Premier League. Scandic Bookmakers garanti på højeste odds for Premier League varer hele Februar, så åben en konto nu, og spil på høje odds i alle månedens 5 PL runder!
 

Scandic Bookmakers PL odds garanti
© Scandic Bookmakers Premier League Odds Garanti

 
Dette tilbud gælder kun for Scandic Bookmakers kunder, men hvis du åbner en konto nu får du desuden op til 750 kr. i velkomstbonus.
 

Sådan få du de højeste odds på Premier League

Scandic Bookmakers har allieret sig med odds hjemmesiden oddschekcer.com, som har informationer om alle odds fra samtlige danske bookmakere. Efter hver Premier League runde får Scandic Bookmakers tilsendt info om de højeste odds på pre-match 1X2, og når Premier League runden er færdigspillet, så udbetaler Scandic Bookmakers odds differencen.
 
Indenfor 48 timer efter sidste kamp i runden sætter Scandic Bookmakers differencen på dine vindende odds ind på din konto. Hvis du endnu ikke har åbnet en Scandic Bookmakers konto, så får du desuden 100 % bonus på første indbetaling.
 

Massere af Premier League kampe i Februar

FA har formået at proppe hele fem Premier League runder ind i Februar måned, så udvalget af kampe til oddset er til at tage og føle på. Og med Scandic Bookmakers er du sikker på at spille til de bedste odds. I februar kan du bl.a. se frem til topopgør som Chelsea – Manchester City, Tottenham – Arsenal, Everton – Liverpool – og det er kun de første to runder…
 

Scandic Bookmakers odds garanti:

  • Kun spil placeret på 1X2 markedet inden kampen tæller med
  • Premier League kampagnen kører fra d. 31.01.15 – 28.02.15
  • Den maksimale ekstra gevinst er 1000 kr.
  • Odds sammenligningen er med bookmakere med dansk licens, og gælder ikke odds fra særlige kampagner eller spillebørs
  • Du modtager din ekstra gevinst indenfor 48 timer efter rundens sidste kamp

bonus-betting.dk har vi desuden samlet alle aktuelle odds bonusser i en nem og overskuelig oversigt.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet garanterer højeste odds på Super Bowl!
næste artikel
3 x odds bonus til weekendens sport