nyheder

50 % ekstra bonus på Hobro-sejr

Til denne weekends Superliga-runde giver Scandic Bookmakers en odds bonus på 50 % ekstra på en vindende kupon. Spil 100 kr. på Hobro – Viborg lørdag kl. 16.00 og hvis Hobro vinder kampen, så får du 50 % ekstra udbetalt.

Betting bonus til Hobro - Viborg! Sign-up hos Scandic Bookmakers her.
© Scandic Bookmakers

Scandic Bookmakers Velkomstbonus

Før du kan benytte dig af en Hobro-bonus, så skal du oprette dig som Scandic Bookmakers kunde. Nye kunder, som er 18 år eller derover og bor i Danmark, kan få en gavmild sign-up bonus på hele 750 kr. Scandic Bookmakers startbonus er en 100 % indbetalingsbonus, hvor bookmakeren matcher kundernes første indbetaling op til 750 kr.

Læs mere om Scandic Bookmakers 750 kr. odds bonus.

Hobro bonus på oddset

Det er ikke så tit at en odds bonus er knyttet til en Hobro-sejr, men Scandic Bookmakers gør lidt ekstra for danskernes yndlingshold og giver 50 % ekstra oven i gevinster opnået ved betting på Hobro – Viborg. Du kan spille på alle markeder, så længe det er et single væddemål placeret inden kampstart (kl. 16.00 lørdag) og at indsatsen er minimum 100 kr.

Odds bonus udbetalt fra Scandic Bookmakers er på maksimalt 250 kr. og skal omsættes tre gange til odds 1.50 indenfor 60 dage for at kunne blive udbetalt.

Højeste odds i Superligaen

Scandic Bookmakers er en bookmaker som tager sin danske kunder meget seriøst, og derfor så garanterer de også at leverer de højeste odds på Superligaen. Af alle bookmakere i Danmark giver Scandic Bookmakers således de bedste Superliga odds – og hvordan det kan lade sig gøre?

Efter hver Superliga-runde får Scandic Bookmakers information fra bold.dk om hvilke odds, der var højest på Superligaen. Derefter udbetaler Scandic Bookmakers differencen som en odds bonus til deres kunder. Læs mere om Scandic Bookmakers Superliga odds garanti.

Om forfatteren

forrige artikel
Premiere League Topscore Bonus
næste artikel
Cash-back Bonus til Fodbold Firlinger