nyheder

Scandic Bookmakers: 50 % ekstra, hvis AGF scorer!

Scandic Bookmakers giver endnu en odds bonus til Superligaen. I denne runde får du en ekstra bonus på 50 % på odds gevinster ved spil på AGF – Randers. Sæt et bet på kampen, og hvis De Hvide fra Aarhus formår at score, så giver Scandic Bookmakers 50 % oven i gevinsten.
 

Betting bonus til AGF - Randers! Sign-up hos Scandic Bookmakers her.
© Scandic Bookmakers

 

Odds bonus til Superligaen

Scandic Bookmakers leverer til hver Superligarunde en speciel odds bonus, og i denne runde stiller de skarpt på det jyske opgør mellem oprykkerne fra Aarhus og Randers, der senest slog FC Nordsjælland 3-0. Sæt et væddemål på AGF – Randers, og hvis du rammer rigtigt, og AGF scorer i løbet af kampen, så får du 50 % mere udbetalt med Scandic Bookmakers odds bonus.
 
For at få del i Scandic Bookmakers odds bonus til Superligaen skal du først og fremmest være kunde og have en betting konto, dernæst skal ud spille pre-match for minimum 100 kr. på AGF – Randers. Hvis du er heldig og rammer rigtigt, så kan du få op til 250 kr. i odds bonus. Denne odds bonus skal så gennemspilles 3 x til minimum odds 1.5o for at komme til udbetaling.
 

Scandic Bookmakers sikre de højeste Superliga odds - spil med her!
© Scandic Bookmakers

 

Velkomstbonus & høje Superliga odds

Scandic Bookmakers byder nye kunder velkommen med en eksklusiv sign-up bonus, hvor nye spillere får 750 kr. i odds bonus når de åbner en konto. Du skal blot være over 18 år, bo i Danmark og sætte penge ind på din konto, så fordobler Scandic Bookmakers din indsats med 100 % op til 750 kr. Læs mere om Scandic Bookmakers Sign-up Bonus.
 
Udover både velkomstbonus og odds bonusser til Superligaen, så sikre Scandic Bookmakers også at deres spillere får de højeste odds på den bedste danske række. Læs mere om hvordan du får de højeste odds på Superligaen.

forrige artikel
Tipico 100 kr. gratis bonus til Community Shield
næste artikel
200 kr. Gratis spil på FCK – Jablonec