nyheder

Scandic: Få højeste odds på La Liga

Den danske bookmaker Scandic Bookmakers ruller endnu en odds garanti ud til sine kunder. De har tidligere garanteret det højeste odds i Danmark på Superligaen og Premier League, og nu gør de det samme med den bedste spanske række La Liga.
 

Scandic La Liga Odds Garanti
© Scandic Bookmakers

 
Hvis du er vild med Messi, Neymar, Ronaldo eller nogle af de andre stjerner i den spanske La Liga, så tilbyder Scandic Bookmakers nu at du kan få de højeste odds ved betting på La Liga online hos Scandic. For at få fingrene i de høje odds til La Liga skal du dog være kunde, og nye spillere kan få op til 750 kr. i velkomstbonus hos Scandic Bookmakers.
 

100 % velkomstbonus hos Scandic Bookmakers

Ved sign-up hos Scandic Bookmakers kan du eksklusivt gøre brug af en velkomstbonus, som har en værdi på op til 750 kr. Hvis du er over 18 år, har bopæl i Danmark og ikke har en brugerprofil hos Scandic Bookmakers, så fordobler de dit første indskud med en Scandic odds bonus op til 750 kr.
 

Bedste odds på La Liga

Hvordan får man de højeste odds på La Liga? Scandic Bookmakers har gjort det ganske simpelt at kunne spille på La Liga med de bedste odds. Du skal blot logge ind på din konto, og sætte et single væddemål på 1 X 2 markedet til en kamp fra den bedste spanske fodboldrække. Efter hver runde modtager Scandic data fra bold.dk om hvad der var det bedste odds på det bet, som man har spillet på, og så udbetaler de differencen op til det højeste odds.
 
Scandic Bookmakers højeste odds garanti på La Liga gælder frem til den 31.12.2015 og enhver gevinst er uden yderligere omsætningskrav.

Om forfatteren

forrige artikel
Topbrag i Superligaen: Få odds 6.00 på FCM – FCK
næste artikel
Oddset Julekalender: Få din julebonus hos Danske Spil!