nyheder

Scandic: Højeste odds på Bundesligaen

Scandic Bookmakers er en af de ældste bookmakere på det danske marked, og til alle danske spillere lover de nu at leverer kongerigets højeste odds på Bundesligaen. Alt hvad du skal gøre for at spille med de bedste odds på Bayern München, Dortmund og alle de andre tyske mandskaber er at åbne en konto og sætte dine odds online.
 

Scandic Bookmakers Bundesliga Odds
© Scandic Bookmakers

 
I sidste weekend sluttede Superligaens efterårssæson, men fortvivl ej, der er massere af fodbold betting stadig til gode. Scandic Bookmakers tilbød i første halvdel af Superliga sæsonen 2015-16 en odds forsikring på de bedste odds, denne odds garanti kører de nu videre med på Bundesligaen. Det vil sige at du med garanti får de bedste odds på Bundesligaen hos Scandic.
 

Højeste odds på Bundesligaen

Det er ganske simpelt at spille på de højeste odds hos Scandic Bookmakers. Sæt et single pre-match væddemål på 1 X 2 til en hvilken som helst Bundesliga kamp, og hvis en anden bookmaker har højere odds ved kampstart, så får du differencen udbetalt til din Scandic konto.
 
Scandic Bookmakers modtager odds fra bold.dk ved kampstart og kan derigennem sammenligne. Den maksimale gevinst er 1000 kr. og odds fra spillebørs og specielle kampagner tæller ikke med. Scandic Bookmakers forhøjede odds kampagne afsluttes den 31.12.2015, så skynd dig at åbne en konto og spil med.
 

750 kr. i Velkomstbonus

Til nye kunder, som er over 18 og åbner en Scandic konto giver bookmakeren 100 % i odds bonus på første indbetaling op til 750 kr. Du kan læse mere om Scandics 750 kr. velkomstbonus via linket i bunden og samtidig åbne en konto derigennem.

Om forfatteren

forrige artikel
PokerStars åbner dansk bookmaker i 2016
næste artikel
Få super højt odds til Arsenal – Manchester City