nyheder

Scandic forsikrer dine NFL bets

NFL sæsonen er skudt i gang og nu kan du få en ekstra odds bonus hos Scandic Bookmakers. Sæt tre NFL-væddemål, og hvis kun to bets går hjem, så får du indsatsen retur i form af en odds bonus fra Scandic Bookmakers.
 

NFL odds bonus - Scandic Bookmakers
© Scandic Bookmakers

 

NFL betting bonus

Scandic Bookmakers odds bonus til NFL fans er som udgangspunkt ganske simpel. Sæt tre NFL væddemål på én odds kupon og hvis kun to af dine bets rammer rigtigt, så giver Scandic Bookmakers dig indsatsen tilbage som en odds bonus. Du skal være opmærksom på at hvert valg på din odds kupon skal være på minimum odds 1.70, og indsatsen skal være minimum 50 kr.
 
Sådan får du en Scandic NFL bonus

  1. Log-in på din Scandic Bookmakers konto
  2. Sæt en odds kupon med minimum tre NFL bets
  3. Misser du kun ét af dine valg, så får du indsatsen retur fra Scandic

Den maksimale NFL bonus fra Scandic Bookmakers er 200 kr. og enhver odds bonus skal omsættes tre gange til minimum odds 1.70 for at få den til udbetaling. Du kan både spille live og pre-match, så længe oddset sættes på NFL. Denne NFL bonuskampagne vare frem til slutningen af første runde af NFL – mere præcis den 15. september kl. 9.00.
 

Velkomstbonus til nye kunder

Hvis du endnu ikke har åbnet en Scandic Bookmakers konto, så kan du også gøre brug af en velkomstbonus. Scandic Bookmakers indbetalingsbonus på 750 kr. er kun til nye kunder, som er over 18 år, har bopæl i Danmark og åbner deres første Scandic konto.
 
Er du allerede kunde hos Scandic Bookmakers, men gerne vil prøve kræfter med en ny bookmaker, så er 888sport netop åbnet i Danmark. Den nye bookmaker i Danmark har massere af bets på NFL og 888sport tilbyder nye kunder 1000 kr. i velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Bet på Man U – Liverpool & få et freebet til PSV – Man U
næste artikel
888sport Kombi Bonus til CHL & EL