nyheder

25 % ekstra bonus på Chelsea – Man U

Søndag eftermiddag er der dømt, en slags, topbrag i Premier League. De to lidt fallerende storklubber Chelsea – Manchester United mødes, og hvis du har planer om at sætte et bet på kampen, så tilbyder Scandic Bookmakers en ekstra bonus, hvis der scores 3 mål eller mere i kampen.
 

Scandic Bookmakers Fredagsbonus til Oddset
© Scandic Bookmakers

 
Chelsea har haft en sæson til glemmebøgerne, og Luis van Gaal og Manchester United har heller ikke været så stærkt kørende, som de mange Red Devils fans havde håbet. Chelsea har dog fået rettet op på deres sæson og har efterhånden ikke tabt i ti kampe. United er enormt svingende – forrige kamp tabte de på hjemmebane 0-1 og sidste kamp slog de Stoke 3-0 på Old Trafford.
 
Hvis du kan forudsige udfaldet af søndagens Premier League kampe mellem Chelsea og Manchester United, så smider Scandic Bookmakers 25 % oven i din gevinst.
 

Scandic Bookmakers: Over 3 mål = 25 % bonus

Odds bonussen til Chelsea – Manchester United har dog den formidlende omstændighed, at der skal scores 3 mål eller mere for at bonussen aktiveres. Du kan til gengæld spille på samtlige markeder, så længe det er før kampstart. Sådan får du 25 % ekstra på din Scandic Odds:

  • Log-in hos Scandic
  • Sæt et pre-match bet på Chelsea – Manchester United
  • Scores der 3 mål eller mere, så får du 25 % oven i et vindende væddemål

Den maksimale odds bonus er 250 kr., og du skal spille for minimum 100 kr. Desuden tilbyder Scandic Bookmakers også en odds garanti, som sikrer at du får de højeste odds på 1X2-betting på Premier League.
 

750 kr. i gratis velkomstgave

Udover odds garanti på Premier League og 25 % bonus til Chelsea – Man U., så tilbyder Scandic Bookmakers en velkomstbonus på 750 kr. til nye spillere. Du skal blot åbne en konto, og indbetale på din konto, så giver Scandic en 100 % bonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair: Få forhøjet odds til Super Bowl 50
næste artikel
4 x Odds Bonus til Super Bowl 2016