nyheder

Tøffe tipper få mål i Danmarks EM-Kval imod Albanien

”Der bliver scoret under 2.5 mål i Danmark-Albanien” – det er Stig Tøftings forudsigelse for Scandic Bookmakers, og det er blevet til en odds bonus til EM-kvalifikationskampen mellem Albanien og Danmark på lørdag. Tøffes Top Tip er en tilbagevende odds bonus fra Scandic Bookmakers, og du kan få op til 100 kr. tilbage hvis Tøffe tager fejl. Så gør EM-Kvalen en smule mere spændende med et gratis bet fra Scandic Bookmakers.
 

Tøffe giver et gratis bet på u 2.5 i Albanien-Danmark

Albanien overraskede stort i deres første EM-kval kamp og stjal tre point på udebane imod Ronaldo og resten af Portugal. Albanerne spillede hårdt og indkasserede 6 gule kort i deres første kamp, men det var nok til at holde Portugiserne fra scoring. Hvis du tror det kan gentage sig imod Danmark, og kampen ender med under 2.5 mål, så får Tøffe ret, og hvis ikke så får du pengene igen. Et win-win bet.
 

Tøffe tipper u.2.5 i Albanien-Danmark
© Scandic Bookmakers – Tøffes Top Tip

 
Hvis du endnu ikke har åbnet en konto hos Scandic Bookmakers, så er det også værd at benytte deres odds bonus på op til 750 kr.
 

Sådan får du Tøffe og Scandic Bookmakers odds bonus

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers (du modtager også en 750 kr. velkomstbonus ved tilmelding) – hvis du allerede er kunde, så spring dette step over.
  • Placer et væddemål på minimum 50 kr. på u. 2.5 mål i Albanien-Danmark.
  • Bliver der scoret under 2.5 mål, så får du gevinsten, scores der 3 mål eller derover, så får du en odds bonus fra Scandic Bookmakers.
  • Odds bonussen er på max 100. Kr. og skal gennemspilles én gang indenfor 60 dage på minimum odds 1.50 før den kan udbetales.

Hvis ikke du finder denne odds bonus interessant, så kig eventuelt nærmere på vores odds konfigurator, hvor du med få klik kan finde frem til en odds bonus, der passer netop dine behov.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds på Danmarks EM kval og vind en iPhone 6
næste artikel
Betfair odds bonus: få 7 x pengene igen på Dansk sejr i EM kvalen