nyheder

Vind 10000 kr hos Unibet på søndagens Superliga kampe!

Den kommende weekend byder på særdeles spændende opgør i Superligaen. Søndag kan du følge flere vaskeægte derby kampe når flere lokalrivaler tørner ud imod hinanden. Hos Unibet kan du lige nu vinde vilde 10.000 gode danske kroner hvis du rammer rigtigt på vindermarkedet i forbindelse med søndagens fem Superliga kampe. Læs meget mere lige herunder!
 

scor vilde 10000 kr i denne weekend hos Unibet
© Unibet

 
En sand perlerække af spændende opgør i den danske Superliga finder sted på søndag – ikke mindst det traditionsrige “The New Firm” mellem Brøndby og FC København skal blive spændende at følge. Der er god grund til, at forvente et tæt og intenst opgør mellem de to mandskaber, særligt fordi det ser ud til, at Brøndby for alvor igen har fundet inspirationen og melodien. Vi tror og håber på, at det bliver et af de helt store, historiske opgør mellem de to klubber.
 
Hos Unibet kan du i denne weekend vinde 10.000 kr. hvis du placerer en pre-match odds kupon, hvor du spiller på vinderne af søndagens fem opgør. Hvis du rammer rigtigt på alle fem kampe, ja så løber du afsted med den flotte præmie! Hvis der skulle være flere spillere som rammer alle fem kampe rigtigt, så vil gevinsten blive delt mellem disse spillere. Læs meget mere om både Unibets og andre bookmakeres bonustilbud i vores omfattende odds bonus sammenligning.
 

Sådan vinder du 10.000 kr. hos Unibet!

  1. Opret dig hos Unibet – hvis du ikke allerede er kunde – og tilmeld dig kampagnen ved at klikke på billedet herover!
  2. Lav herefter én kupon hvor du gætter på vinderen af de fem opgør!
  3. Rammer du rigtigt vil du tirsdag den 30. august klokken 18.00 modtage din gevinst på 10.000 – helt uden krav om yderligere omsætning.

 

Kom godt i gang med Unibet velkomsttilbud

Unibet har igennem mange år været at regne blandt de absolut stærkeste bookmakere både i Danmark og på det internationale marked. Det er der i grunden ikke så meget at sige til. Unibet leverer en samlet løsning som fungerer 100% og mængden af forskellige oddstyper og størrelsen af disse alene udgør stærke argumenter for, at oprette en konto hos Unibet. At du samtidig også kan modtage den stærke Unibet odds velkomstbonus på helt op til 1500 kr. gør bestemt ikke fornøjelsen mindre – og vi kan kun på det kraftigste anbefale dig, at oprette en konto hos Unibet i dag!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Odds 7,00 på sejr til Brøndby hos Betfair!
næste artikel
888Sport tilbud: Få op til odds 11,00 på "The New Firm"