nyheder

Se Tour de France via Unibet

Unibet kører under Tour de France 2015 et samarbejde med TV2 Play, hvor du kan få adgang og følge alle etaperne. Alt hvad du skal gøre for at benytte Unibets tilbud er at tilmelde dig kampagnen online, spille for 50 kr. på oddset på Tour de France og så kan du nyde løbet på dit TV, mobil eller tablet.
 

Unibet Tour de France tilbud til odds spillere
© Unibet

 

Unibet 1500 kr. Velkomstbonus

Unibets tilbyd om at se Tour de France via TV2 Play kræver først og fremmest at man er kunde og har en Unibet-konto. Odds spillere som endnu ikke har oprettet sig som Unibet-brugere kan få helt op til 1500 kr. i velkomstbonus. Unibet tilbyder i øjeblikket markedets bedste odds bonus, hvor de fordobler ens første indskud på en Unibet-konto – og det endda helt op til 1500 kr. De fleste danske odds bonusser er på omkring 1000 kr.
 
Læs mere om Unibet 1500 kr. velkomstbonus
 

Tour de France på TV2 Play

For at kunne følge med i sommerens store cykelløb skal du først og fremmest tilmelde dig kampagnen. Herefter sætter du et væddemål til en værdi af 50 kroner på Tour de France, og indenfor 30 min. modtager du en SMS og en e-mail med en TV2 Play kode, som du skal aktivere for at få adgang.
 
Tilbuddet gælder på alle etaper – dvs. frem til den 26. Juli og inkluderer følgende:

  • Tour 2015 – gratis på din mobil, tablet og computer
  • Alle etaper samt optakt og interviews
  • Adgang til TV 2s sports kanal – TV 2 SPORT
  • Gratis adgang til alle TV 2s kanaler herunder TV 2 Zulu

Vind kontanter eller en Vuelta-tur!

Unibet afholder under hele Tour de France en betting konkurrence, hvor de bedste odds spillere kan vinde en tur til Vuelta a Espana. Sæt 30 kr. på etapevinderen og desto flere bets du rammer rigtigt desto større er chancen for at vinde hovedpræmien, som er en tur for to til Vuelta’en eller en af de mange kontante præmier.
 
Læs mere om Unibet Tour de France konkurrence.

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair Bonus til Brøndby & Randers
næste artikel
Odds 13.00 på FCM i Champions League