nyheder

Sidste chance: Få højeste odds på Premier League

Scandic Bookmakers har i anden halvdel af 2015 tilbudt en odds garanti på samtlige af de største ligaer i Europa, og da året lakker imod ende, så er det sidste chance for at sikre sig de højeste odds på Premier League.
 

Scandic Bookmakers odds garanti på Premier League © Scandic Bookmakers

 
Julen byder på massere af lækkerier – ikke mindst for Premier League og betting fans. Det hårde juleprogram er en velkommen anledning til at sætte et væddemål på den nok hårdeste fodboldliga i verden. Scandic Bookmakers kører en odds garanti, hvor du kan være sikker på at få de højeste odds på Premier League i 2015.
 
Så hvis du har planer om at spille på oddset 2. Juledag – også kendt som boxing day – eller den 28. December, så er Scandic Bookmakers en sikker havn til at få de bedste odds på den engelske Premier League.
 

Sådan sikre Scandic de bedste odds

For at få markedets højeste odds har Scandic allieret sig med bold.dk, som leverer data fra samtlige bookmakere og deres odds på Premier League. Så du skal blot spille på 1 X 2 hos Scandic inden kampstart, og når kampen er overstået og væddemålet afgjort, så modtager Scandic information om alle odds på markedet. Hvis en anden bookmaker havde et bedre odds, så udbetaler Scandic differencen til din betting konto.
 

Få 750 kr. ved sign-up hos Scandic Bookmakers

Hvis du gerne vil spille med de bedste odds på Premier League, så kan du åbne en konto i dag og få op til 750 kr. i velkomstbonus. Læs mere om Scandics odds bonus her.

Om forfatteren

forrige artikel
Tjen 500 kr. på Boxing Day Betting
næste artikel
Betfair: Spil 200 kr. få 600 kr.