nyheder

Sidste chance: Få 750 kr. i velkomstbonus hos Sportingbet

Sportingbets velkomstbonus på op til 750 kr. udløber den 31. Januar 2015, så hvis du endnu ikke er kunde hos bookmakeren, så er det på tide at åbne en Sportingbet konto og få 100 % fordobling af dit første indskud. Sportingbet fordobler nye spillere fra Danmarks første indskud – dog til max 750 kr.

Sportingbet 750 kr. velkomstbonus
© Sportingbet velkomstbonus

Ifølge Sportingbets hjemmeside så udløber deres velkomstbonus på 750 kr. den 31. Januar 2015, så de spillere der endnu ikke har fået en odds bonus fra Sportingbet har resten af januar til at oprette en konto og benytte deres velkomsttilbud.

Sportingbet velkomstbonus vilkår

For at benytte dig af Sportingbet 750 kr. første indskudsbonus, så er der et par ting du skal være opmærksomme på for at gennemspille din odds bonus. For at aktivere din betting bonus skal du gennemspille dit indskud 1 gang på væddemål med minimums oddset 1.70. Ved multiple væddemål skal hvert bet være på mindst 1.70 odds.

Når du har gennemspillet dit indskud én gang, så sætter Sportingbet odds bonussen ind på din konto. For at få odds bonussen udbetalt skal du gennemspille bonusbeløbet 5 gange til minimums oddset 1.70, og det skal ske indenfor 60 dage. Hvis du eksempelvis sætter 750 kr. ind på din Sportingbet konto, så skal du først omsætte de 750 kr. én gang. Dernæst skal du omsætte for 5 x 750 = 2500 kr. for at kunne hæve din odds bonus. Gennemspilsperioden starter fra den dag du opretter en konto, så du kan stadig nå at gøre brug af Sportingbets sign-op bonus.

Tre trin til Sportingbet odds bonus
© Sportingbet velkomstbonus

Sammenlign odds bonusser

Til sammenligning skal du med Danske Spil 500 kr. velkomstbonus gennemspille din odds bonus 6 gang og hos Betsafes 1000 kr. velkomstbonus skal gennemspilles hele 12 gang. Dog er minimums oddset hos både Danske Spil og Betsafe på mere overkommelige 1.50. Du kan tjekke og sammenligne alle odds bonusser her på bonus-betting.dk, og med vores odds bonus konfigurator kan du med tre enkle klik finde en odds bonus, der passer til dit spil temperament.

*Selvom Sportingbets velkomstbonus udløber den 31.01.2015, så er det værd at tjekke i Februar om ikke de har fået et nyt åbningstilbud.

Om forfatteren

forrige artikel
3 x odds bonus til weekendens fodboldkampe
næste artikel
3 x velkomstbonus til odds på VM i Håndbold 2015