nyheder

Forhøj dine odds på dansk-fransk VM-finale med Bwin

Danmark og Frankrig er favoritterne, når det gælder håndbold VM odds for de to semifinaler. I den anledning er Bwin ude med en oddskombination, hvor oddset på en dansk og fransk sejr i ordinær spilletid er boostet.
 
Her har Bwin boostet oddset på en oddskombination, så du i stedet for odds 3.10 nu får odds 3.50 på, at Frankrig og Danmark vinder deres semifinaler mod henholdsvis Sverige og Spanien i ordinær spilletid.
 

Bwin odds boost
© Bwin (Oddsene er opdateret torsdag den 28. januar kl. 23:00)

 

Sådan booster du dine håndbold odds

Du får dette odds boost fra Bwin ved at gøre følgende:

  1. Gå ind på Bwin
  2. Vælg håndbold odds
  3. Vælg oddscombien med det forhøjede odds
  4. Placer dit bet
  5. Se semifinalerne
  6. Indkasser din gevinst hvis Danmark og Frankrig vinder i ordinær spilletid

 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.
 

Spanien – Danmark og Sverige – Frankrig odds historik

Mange danskere spiller unægtelig på en dansk sejr, når der via en gang mobil betting bliver sat en skilling på kampen hjemme fra de danske stuer.
 
Men hvordan ser historikken ud mellem semifinalisterne? Hvem har overtaget af Spanien og Danmark og Frankrig og Sverige?
 
Danmark har revanche til gode mod Spanien, når det gælder VM-sammenhæng. Ved de to seneste VM-slutrunder har spanierne nemlig slået Danmark.
 
Danmark har til gengæld haft det godt mod Spanien ved især EM og OL. Ved EM har Danmark slået Spanien de seneste fem gange.
 
Helt samme styrkeforhold har dog ikke været gældende ved VM, hvor Spanien har vundet de seneste to opgør.
 
Danmark går dog ind til kampen som favorit og har også vundet de to seneste opgør mod Spanien med henholdsvis 25-22 og 27-23. Bliver det alle gode gange tre, så er de forsvarende verdensmestre fra Danmark klar til endnu en VM-finale.
 
I den anden semifinale, hvor Frankrig møder Sverige, er styrkeforholdet dog noget mere ensidigt. Her har Frankrig vundet ni ud af de seneste 10 møder.
 
Frankrigs sejre har her dog ofte kun været på to-tre mål. Det er unægtelig også det, som svenskerne vil forsøge at leve højt på og se, om de kan lukke det sidste hul i jagten på en finaleplads.
 

Få en Bwin bonus

Hvis du ikke allerede har en Bwin-konto, kan du lige nu få en Bwin velkomstbonus. En odds bonus på 100% op til 500 kr., når du opretter dig og foretager din første indbetaling.
 
Bwin tilbyder her nye spillere et gratis væddemål på op til 500 kr. og udbetaler efterfølgende nettobeløbet.
 
Udover forhøjede odds på håndbold VM-semifinalerne så tilbyder Bwin også løbende forhøjede odds på andre sportsgrene – især fodbold.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Lige nu: Få risikofrit spil på Tottenham – Liverpool med Mr. Green
næste artikel
Forhøjede odds: Få odds 2.00 på Arsenal – Man U med Betfair