nyheder

Spil 200 DKK risikofrit hos NordicBet

U21 EM er bleven skudt i gang og alle hold har spillet deres første kampe. Favoritterne fra Spanien og Portugal er kommet godt i gang, Italien har vist deres imponerende stærke mod det danske hold med en 2:0 sejr og England har efter skuffende uafgjort mod de forsvarende europamestre fra Sverige vist en bedre præsentation mod Slovakiet. På onsdag gælder det igen det for alvor når det danske ungdomslandshold møder deres kollegaer fra det tyske landshold. Tysker som gælder favoritterne har efter optakt sejren mål om at vinde mod danskerne men kan de? Det danske landshold må ikke undervurderes og vi kan glæde os til en spændene kamp.

Denmark skal vinde for at holde chancen i live

Det er faktisk allerede rimelig klart efter bare første runde i gruppespillet. Danmark er nødt til at vinde mod Tyskland hvis drømmen om en semifinaleplads skal holdes ved lige. Hos NordicBet kan du få et risikofrit bet på 200 DKK og øge spændingen når du følger Danmark i deres anden kamp til denne års U21 EM. Kan Danmark tage chancen og snuppe de uhyre vigtige point? Det eneste du skal gøre for at få de 200 DKK som riskfree bet er at tilmelde dig kampagnen. Hvis du har mindst 200 DKK på dit konto er du i stand til at placere dit riskfree bet. Inden du spiller på den kommende U21 landskamp skal du blot krydse af i den blå boks i spillekuponen, inden du placer dit væddemål. Taber dit riskfree bet, vil du omgående få dine penge tilbage uden gennemspilningskrav.

NordicBet risikofrit u21
© Nordicbet

Husk endelig du skal tilmelde dig kampagnen inden du placer dit væddemål og husk at du maks modtager ét riskfree bet i kampagneperioden. Hvad venter du på? Se fodboldens kommende stjerne og øg spændingen yderligere med et riskfree bet fra NordicBet.

Danmarks største velkomstbonus

Opret dig i dag som ny bruger hos NordicBet og gå ikke glip af en velkomstbonus på op til 2000 DKK. Oprettelse er meget nemt og tager kun få minutter. For tage brug af den nævnte velkomstbonussen skal du åbne konto for første gang hos NordicBet. Dernæst skal du mindst indbetale et beløb på 100 DKK – et indskud på op til 2000 DKK vil være kvalificere til en bonus på op til 100%. Efter at du har oprettet dig og indbetalt dit ønskede beløb er du nødt til at gå til din konto øverst til højre, klik på “Mine bonusser” og find din indbetalingsbonus. Klik “Gør krav på denne bonus”, vælg bonusbeløb, og klik “Aktiver”. Efterfølgende vil du være klar til at starte dit spil hos NordicBet.
For at sikre fair spil, skal bonussen gennemspilles 6 gange til en odds på 2.00 eller højere, før en udbetaling kan gennemføres. Bonussen udløber efter 60 dage, såfremt gennemspilningskravene ikke er opfyldt imidlertid.
Selvom du har rimelig høj odds for gennemspilning er Nordicbet velkomstbonus en meget seværdig bonus som du helt klar burde se nærmere. Især hvis du går op i dansk fodbold er NordicBet den perfekte bookmaker for dine behov. På kræfterne hos NordicBet og ny en fantastisk velkomstbonus samt Danmarks bedste betting app.

forrige artikel
Betfair: Danmarks næste U21 EM kamp venter
næste artikel
10.000 DKK ekstra fra 777.dk