nyheder

Tilbud: Spil 200 kr. risikofrit på Manchester United Vs Fc Midtjylland hos Betsafe

Torsdag aften er afgørelsens time for FC Midtjylland. Det er på dette tidspunkt, at deres Europæiske skæbne skal afgøres når de på Old Trafford møder mægtige Manchester United. Hos Betsafe tilbyder de lige nu et risikofrit væddemål på 200 kr. på kampen – så det kan på alle måder hurtigt blive en rigtig sjov aften.
 

Spil 200 kr. risikofrit på Manchester United-FC Midtjylland hos Betsafe
© Betsafe.dk

 
De helt store klubfølelser – og de helt store penge er i spil når returopgøret mellem Manchester United og FC Midtjylland i Europa Leagues 1/16-finale torsdag aften sparkes i gang. Det er ikke kun på banen, at spændingen bliver i top. Hos bookmakeren Betsafe tilbydes du lige nu et Risikofrit væddemål på 200 kr. på torsdagens intense opgør.
 

Alt du skal gøre for at deltage i kampagnen er følgende:

  1. Opret en konto hos Betsafe hvis du ikke har en allerede og lave en indbetaling på 200 kroner.
  2. Placer et væddemål på netop 200 kroner på 1×2 markedet før kampen starter og aktiver dit risikofrie væddemål ved at klikke i den blå boks på kuponen
  3. Taber du, modtager du din indsats retur uden yderligere omsætningskrav før udbetaling.

 
De generelle regler og vilkår for Betsafe risikofrie væddemål gælder – du kan læse meget mere om dette på Betsafe hjemmesiden.
 

Velkomstbonus hos Betsafe

Du skal have en konto hos Betsafe for at kunne gøre brug af dette tilbud. Hvis du ikke allerede er at regne blandt deres kunder kan du nemt og hurtigt oprette dig. Du tilbydes ovenikøbet en flot Betsafe velkomstbonus på op til 1000 kr. i forbindelse med din første indbetaling – så der er rig mulighed for, at vinde store gevinster hos Betsafe.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind hele 25.000 kr. på Superligaen med Unibet
næste artikel
TILBUD: Få dine Superliga odds fordoblet hos 888Sport