nyheder

Spil hos betsafe og få 200 DKK live safe bet hver uge

Betfair har lanceret et fantastisk tilbud til alle dem der er vilde med fodbold. Start dit perfekte betting oplevelse hos betfair. Bookmakeren som især er kendt for at være betting partner til Manchester City har introduceret et dejligt tilbud til alle deres nye kunder. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Se nærmere på vores side hvor vi sammenligner alle bookmaker fra det danske marked. Betsafe er udover at være Manchester Citys officielle betting-partner med 10 års erfaring i branchen kendt for deres daglige tilbud samt deres hurtige udbetalinger. Hvad venter du på? Opret i dag hos betsafe og gå ikke glip af en sær betting-oplevelse.
 

Safe Bet og Startbonus

Hvis du placerer mindst 3 bets, hvert med mindst ét fodboldevent til minimum odds 1.50 og en indsats på mindst 200 DKK modtager du et live Safe Bet på 200 kroner som kan bruges på hvilken som helst fodboldmarked.
 
Derudover har du mulighed for at nyde godt af betsafe velkomstbonus på op til 1000 DKK. Bonussen er tilgængelig for alle nye kunder fra Danmark der åbner konto via hjemmesiden betsafe.dk. Det er meget vigtigt at du aktiver din bookmaker bonus enden du sætter dit første spil. Bonussen udløber efter 60 dage, såfremt du ikke overholder omsætningskravene. Omsætningskravene er dog meget simpelt og absolut i orden. Bonusbeløbet skal omsættes 6 gange på hvilket som helst odds med et minimum odds på 1.5 eller højere.
 

Betsafe Live safe bet 200DKK
© Betsafe

 

200 DKK Live Safe Bet

For at få dit live safe bet på 200 DKK er der kun få ting der skal laves:

  • Spil 3 fodboldbets, hvert med en indsats på 200 kroner eller mere
  • Pre-match eller live til odds 1,50 eller højere.
  • Efterfølgende modtager du et live Safe Bet på 200 DKK på et hvilket som helst fodboldmarked – husk du kan gentage hver eneste uge.

Vinder dit Live Safe Bet, vil du få din indsats tilbage i kontanter uden omsætningskrav, men nettogevinsten fra dit live Safe Bet (gevinst – indsats) skal omsættes 1 gang indenfor 60 dage til odds 1,50 eller højere.
 
Resumerende er Betsafe et meget godt valg hvis det gælder bookmaker i Danmark. Markeds bedste odds, kæmpe udvalg af sportsgrene og mange underholdene og gode live tilbud. Derudover er Betsafe en meget seriøst, troværdig og ambitiøst bookmaker som man med god samvittighed kan spille hos.
 
1000 DKK som Betsafe velkomstbonus er et opråb til konkurrenterne, du kan ikke tage fejl. Hvis du først har valgt Betsafe som din nye bookmaker vil du ikke skifte igen. En imponerende høj startbonus og rimelige gennemspilningskrav er helt klart noget der sætter Betsafe i fokus for alle der er på jagt efter den bedste bookmaker på markedet.

forrige artikel
Vind 750.000 DKK i kontanter hos bwin.dk - tilmed idag spil direkte
næste artikel
Spil gratis på VM kvalifikationen mellem Danmark og Montengero