nyheder

Spil FC Chelsea vs. AFC Bournemouth hos betfair!

Den engelske Premier Leauge holdt pause i weekenden på grund af FA Cuppen. Nu vender verdens bedste lige dog tilbage på en udsædvanlig dag. Spil på kampen FC Chelsea mod AFC Bournemouth med forhøjede odds på onsdag! Chelsea som i weekenden fik besøg af Newcastle United kunne fejre efter en souveræn sejr mod Newcastle og sætter nu fokus på hjemmekampen mod Bournemouth. Udeholdet som siden 5 kampe ikke har tabt i Premier League rejser med tillid til London. Om det mon er nok til vinde mod Contes mandskab? Glæd dig til en god omgang engelsk fodbold med forhøjede odds fra betfair.
 

Super odds FC Chelsea betfair
© Betfair

 

Hvad er forhøjede odds?

Tilbuddet er faktisk ikke helt nyt og vi har allerede flere gange henvist til disse kampagner. Betfair, som jævnlig lancerer tilbuddet for deres nye kunder, giver dig en ekstra gevinst på udvalgte kampe. Hvis du opretter dig som ny bruger via linket har du mulighed for at gavne af ekstra høje odds. Disse forhøjede odds går ud på at du spiller på en udvalgt kamp til en udvalgt beløb til en særlig høj odds. I dagens kamp, Chelsea mod Bournemouth, har du mulighed for at få en odds på 7.0 fremfor de alm. 1.25 som du ellers ville få hvis du spillede på en sejr FC Chelsea. Tilbuddet går i dette tilfælde ud på at du skal oprette dig som ny bruger og dermed kvalificere dig til at spille på de forhøjede odds med en maks. indsats på 50 DKK. Du kan selvfølgelig spille for flere penge men kun de 50 DKK vil tælle med i de forhøjede odds.
 

Sådan modtager du forhøjede odds:

Der skal huskes og siges at det er meget nemt at tage tilbuddet i brug og det behøver kun få minutter for at oprette sig som ny bruger hos betfair.

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJYG og spil på en sejr til FC Chelsea i Premier League-kampen mod AFC Bournemouth
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Chelsea, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

Husk at hvis du vinder udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Dvs. indsats x alm. odds – indsats x forhøjede odds = bonus.
 
Bonussen skal gennemspilles en gang til min. odds på 1.50 indenfor 90 dage.
 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
Forhøjet odds på Caroline! 12.0 på dansk sejr i Australien!
næste artikel
Betstars NFL bonus! Spil på Super Bowl 2018!