nyheder

100% bonus – spil Europa League hos 888sport.dk!

Selvom dansk Europa League eventyr nok er slut om ganske få dage kann du stadig blive en stor vinder i denne års UEFA Europa League turnering. Bookmakeren 888sport.dk har lanceret et seværdigt tilbud til Europa League tuneringen. Hvis du ikke allerde har oprettet dig som bruger hos 888sport giver det god mening at se på vores side. Vi sammenligner både velkomstbonus og odds bonusser fra alle bookmaker på det danske marked og giver et grudigt og fagligt overblik over fordele og ulemper. Dette tilbud som vi vil se på i dag er især spændende fordi du kan score både en 888 velkomstbonus! på 100% op til 1000 DKK og derudover få fordoblet dine gevinster på Europa League. Læs dog mere herunder.
 

Europa League Bonus 888sport.dk
© 888sport

 

Nyd begge tilbud som ny kunde

Som nævnt før har du i dag chancen for at få dobbelt up i form af en odds bonus til kommende Europa League kampe hos 888sport.dk Bookmakeren er kendt for at give rigtige gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, i denne omgang gælder det dog alle nye kunder. Hvis du opretter dig som ny kunde har du mulighed for at score dobbelt gevinst og derudover gavne af en dejlig 888sport velkomstbonus!
 
Sådan gør du:

  • Åbn konto hos 888sport.dk
  • Spil på Europa League som dit første væddemål
  • Vind dobbelt på dit første spil

 

 

Som ny kunde får du også fordoblet dit første indskud med 888sport velkomstbonus, så snart du har spillet dit første indskud til minimum odds 1.5. Læs mere i næste afsnit.
 

Få derudover 100% som velkomstbonus!

Tror du at 888sport bliver din ny bookmaker? Se nærmere på velkomstbonus fra 888sport. Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv betting bonus på op til 1000 DKK oveni nævnte tilbud om dobbelt gevinst. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.

 

forrige artikel
Odds boost til nye kunder hos betfair.dk!
næste artikel
bwin Price Boost: FC Barcelona vs. Atletico Madrid