nyheder

Spil FC Barcelona mod Juvenus! Odds bonus hos betfair!

Champions League er tilbage og de afgørende kampe står foran døren. Betfair giver dig i denne anledning et fantastisk tilbud til alle dem der holder med FC Barcelona. Betfair er kendt for at være Barcelonas officielle bettingpartner og har i denne omgang lanceret et rigitg godt tilbud til den kommende kamp mod Juventus. Tidligere har vi allerede rost Betair for deres tilbud om forhøjede odds men denne gang bliver det næsten utroligt! Du kan score en odds bonus på hele 12.0 hvis FC Barcelona slår Juventus. Betfair er en bookmaker som byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores bonus sammenligning for at få et overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair tæller vores top 3 hvis det gælder bookmaker på det danske marked. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav og meget mere er med til at vi helt klart anbefaler Betfair som din nye bookmaker.
 

Odds bonus - FC Barcelona vs. Juventus
© Betfair

 

Topfodbold i UEFA Champions League gruppe D

Der venter en seværdig aften for alle der er vilde med fodbold! FC Barcelona som gæster Torino i femte runde af UEFA Champions League gruppe D er tæt på ottendedelsfinalerne og er næsten allerede klar til nævnte næste runde. På modsatside er Juventus nødt til at vinde eller i det mindste få point på kontoen for ikke at spille heads-up mod Sporting i sidste runde. Juventus som i weekenden måtte nøjes med et nederlag mod Sampdoria har næsten alle spillere klar og vil nok gøre alt for at vinde mod Barcelona. Udeholdet som ikke kun topper grupper D men også ligger langt i toppen i den hjemmelige liga må undvære en del spillere – især Dembélé er savnet og døjer stadig med sin skade. Trods alt kan du glæde dig til en fantastik Champions League aften. Spil hos betfair og få din odds bonus på hele 12.0 hvis FC Barcelona slår hjemmeholdet fra Torino.
 
Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige Betfair velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.
 

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJXA og spil på en sejr til FC Barcelona mod Juventus Torino
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik betting startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Price boost hos 888sport.dk! FC København mod Lokomotiv Moskva
næste artikel
Topkamp i La Liga – Odds bonus hvis FC Barcelona vinder