nyheder

Spil på 1. Division og få freebet til Arsenal – Liverpool

NordicBet giver et 100 kr. gratis bet på weekendens brag imellem Arsenal – Liverpool, hvis du spiller for samme beløb på en af torsdagens kampe i den danske 1. Division. Som tidligere sponsor for Danmarks næstbedste række har NordicBet stor erfaring med odds på 1. Division, så der er massere af gode kampe og finde bets på.
 

NordicBet 100 kr. freebet
© NordicBet

 
NordicBets freebet til Arsenal – Liverpool på lørdag den 4. April er kun få eksisterende kunder, hvis du endnu ikke er kunde, så kan du til gengæld også benytte dig af et 1000 kr. velkomstbonus. NordicBets sign-up bonus er kun til danskere over 18 år, som endnu ikke har en NordicBet konto. Læs mere om 1000 kr. startbonussen og NordicBet.
 

Spil 100 kr. på 1. Division

For at få gavn af NordicBets freebet til Arsenal – Liverpool skal du først tilmelde dig kampagnen ved at skrive din email på NordicBets kampagne hjemmeside. Dernæst skal du sætte et væddemål på en 1. Divisionskamp, der spilles torsdag den 2. April. Dette bet skal være på 1X2 –markedet og skal spilles som et single væddemål. Der er massere af spændende kampe at vælge imellem i torsdagens 1. Division bl.a. det legendariske lokalbrag ’kampen om mosen’ imellem Uglerne fra AB, som kommer på besøg hos Hvepsene fra Brønshøj.
 

Få 100 kr. freebet på Arsenal – Liverpool

Dit freebet overføres automatisk til din NordicBet konto indenfor 48 timer, og kan benyttes når du spiller på Arsenal – Liverpool., og vil fremstå på din spillekupon. Eventuelle gevinster fra et freebet skal gennemspilles én gang til minimum odds 1.80 før det kan hæves.

Om forfatteren

forrige artikel
Få høje odds til påskens kampe hos Betfair
næste artikel
Bet Live og vind en Ipad