nyheder

Spil på Danmark – Serbien & vind en drone

EM kvalifikations kampen mellem Albanien og Serbien blev, som vi alle nok husker, offer for et ’drone-angreb’, hvilket endte med at ingen af holdene fik point. Godt for Danmark! Spil på Danmarks kamp imod Serbien på lørdag og vind din helt egen drone som en ekstra bonus fra Betsafe.
 

Betsafe Drone konkurrence til Danmark - Serbien EM Kval!
© Betsafe

 

Betsafe: Få 1000 kr. i velkomstbonus

For at kunne deltage i Betsafes konkurrence om en drone, så skal du være kunde hos Betsafe. Nye spillere som er over 18 år, fra Danmark og åbner deres første Betsafe-konto kan desuden gøre brug af en velkomstbonus på 1000 kr. Betsafe matcher ens første indskud med 100 % op til 1000 kr. For at få Betsafes odds bonus til udbetaling er der dog visse krav, som skal imødegås.
 
Læs mere om Betsafe 1000 kr. velkomstbonus.
 

Betsafe Drone konkurrence

Det kan måske lyde dristigt, når Betsafe afholder en odds konkurrence, hvor man kan vinde fem droner til Danmarks afgørende EM kvalifikationskamp imod Serbien. Men bare rolig vinderne får først dronerne, som hver har en værdi af 2500 kr., efter kampen, og nærmere bestemt mandag den 15. Juni.
 

Sådan deltager du i Betsafes Drone konkurrence

Først skal du tilmelde dig kampagnen på Betsafes hjemmeside. Dernæst skal du sætte 100 kr. ind på din Betsafe-konto, og det skal ske inden den 13. Juni kl. 20.45. Til sidst skal du sætte et pre-match væddemål til en værdi af 50 kr. eller derover på Danmark – Serbien – live bet tæller ikke med.
 

Tre trin til tilmelding

  1. Tilmeld dig Betsafes konkurrence online
  2. Sæt 100 kr. ind på din Betsafe-konto
  3. Spil 50 kr. pre-match på Danmark – Serbien

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair Copa America Sign-up Bonus
næste artikel
25 % ekstra bonus til Danmark - Serbien