nyheder

Spil på FCK – unibet giver freebet hvis du taber

FC København har lagt solid grundlag for returkampen i legendariske Amsterdam Arena når de danske mestre møder op mod hollandske Ajax Amsterdam. Hvem kommer videre i næste runde og hvem holder chance i live om at tage hele vejen for at vinde trofæen. 2:1 sejr til FCK er dog et farligt resultat, det danske mandskab er nødt til at forblive fokuseret og kæmpe ben hård for at gøre arbejdet færdig mod Ajax.
I kampens anledning giver Unibet.dk dig dejlig free bet tilbud. Spil 100 DKK på at FCK går videre, går Ajax i stedet videre, får du et 100 DKK som free bet på dit konto. Free bet vil ses under din spilkupon. Når du vælger et odds, vil du istedet for at indtaste dit beløb kunne vælge et free bet. Hvis du vinder på dit free bet beholder du gevinsten.
Eksempel: Du bruger 100 DKK free bet på odds 3.00 og vinder, vil du modtage 200 DKK i kontanter.

 

Unibet Freebet Europa League
© Unibet

 

Følgende regler skal overholdes:

  • Tilmeld dig via vores link
  • Placér et bet for mindst 100 DKK på at FC København når næste runde.
  • Du kan spille på både før kamp og live odds dog skal minimum odds være på 1.40.
  • Hvis FC København ikke går videre, får du et 100 DKK som free bet senest til på næste mandag d. 20/3. kl. 20:00 på dit konto.
  • Det er tilladt for at spille større indskud end de 100 DKK., men du vil maks. modtage 100 DKK som free bet.

 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af indbetlingsbonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Betfair.dk: Odds 7.0 hvis FCK når kvartfinalerne
næste artikel
888sport.dk: Forhøjede odds mellem FCK og Ajax Amsterdam