nyheder

Spil på pokalfinaler og vind 10.000 kr.

Til den store cup-finale weekend afholder NordicBet en ekstra odds konkurrence med en gavmild 10.000 kr. gevinst. I Cup Final Bonanza odds konkurrence belønner NordicBet den odds spiller, som rammer den korrekte score på tre af weekendens fire pokalfinaler med hele 10.000 kr.
 

Odds hos NordicBet
© NordicBet

 

NordicBet velkomstbonus

NordicBets odds bonus til bets på weekendens pokalfinaler fra England, Tyskland, Frankrig og Spanien er forbeholdt kunder, som allerede har en spillekonto hos NordicBet. Nye spillere der ønsker at åbne en odds konto hos NordicBet kan få op til 1000 kr. i velkomstbonus.
 
NordicBet forhøjer ens første indskud med 100 %, så hvis du sætter 1000 kr. ind, så får du reelt 2000 kr. at spille for. Der gælder dog visse regler og vilkår til NordicBet sign-up bonus.
 
Læs mere om NordicBet 1000 kr. velkomstbonus.
 

Spil med i NordicBet Cup Final Bonanza

For at vinde 10.000 kr. skal du spille en odds-kupon, hvor du sætter et væddemål på resultatet (korrekt score) i tre ud af de fire pokalfinaler, som spilles i weekenden. Du kan selv bestemme hvilke tre kampe, du vil spille på. Indsatsen skal være minimum 20 kr., og man må spille så mange kuponer, som man ønsker. Hvis mere end én spiller rammer rigtigt med sine bets, så er det den kupon med den største indsats, der vinder konkurrencen. Husk at tilmelde dig konkurrencen online.
 

Europæiske pokalfinaler

Disse fire pokalfinaler kan du spille på lørdag den 30. Maj:

  • FA Cup – Arsenal – Aston Villa (kl. 18:30)
  • DFB-Pokal – Dortmund – Wolfsburg (kl. 20:00)
  • Coupe de France – Auxerre – PSG (kl. 21:00)
  • Copa del Rey – Athletic Bilbao – Barcelona (kl. 21:30)

Sign-up hos NordicBet og spil med!

Om forfatteren

forrige artikel
Triple forsikring på French Open
næste artikel
200 kr. risikofrit spil på FA Cup finalen