nyheder

Spil på Superligaen – få 100 kr. freebet på CHL.

NordicBet byder på en ekstra odds bonus til Superliga fans. Spil på én af weekendens kampe i Superligaen, og få et gratis spil på 100 kr. til næste uges Champions League kamp mellem Juventus og Real Madrid.
 

NordicBet freebet CHL
© NordicBet

 
NordicBets freebet odds bonus til Champions League gælder kun for eksisterende kunder. Hvis du endnu ikke har en konto hos NordicBet, så kan du åbne én i dag og få 1000 kroner i velkomstbonus. NordicBet fordobler ens første indskud med 100 % op til 1000 kr.
 
Læs mere om NordicBet Velkomstbonus.
 

Bet 1 – Get 1

For at få NordicBets odds bonus til Champions League semifinalen mellem Juventus og Real Madrid, skal du spille 100 kr. pre-match på én af søndagens Superliga-kampe. Tilmeld dig deres kampagne på hjemmeside, sæt et bet på 100 kr. og så vil du indenfor 48 timer modtage et 100 kr. freebet, som du kan benytte til Juventus – Real Madrid, der spilles den 5. Maj kl. 20.45. Eventuelle gevinster fra et freebet skal omsættes én gang til minimum odds 1.80 før de kan hæves.
 

Søndagens Superligakampe

Der er masere af bets at finde til søndagens Superliga. Brøndby skal en tur til Fyn, hvor OB venter og FCK får besøg af Esbjerg, som de slog 1- 0 tidligere på ugen i pokalsemifinalen. Her er søndagens kampe, som du skal sætte et bet på for at få et NordicBet freebet.
 
Kl. 14.00 FC Vestsjælland – FC Nordsjælland
Kl. 17.00 FC København – Esbjerg fB
Kl. 19.00 OB – Brøndby IF
 
Husk at hos NordicBet giver de 1000 kr. i velkomstbonus – sign-op og få startbonus her!

Om forfatteren

forrige artikel
Knockout bonus på Mayweather – Pacquiao
næste artikel
Betfair giver højeste odds på CHL