nyheder

Hvem bliver Tysklands næste kansler? Valg 2017 hos betfair

Meget står på spil, når Tysklands Forbundsdagsvalg løber af stablen d. 24. september. Den nuværende kansler Angela Merkel er i de seneste år blevet Europas uofficielle leder – men er det nok til at fortsætte som kansler i Tyskland? De tyske meningsmålingerne viser, at forbundskansler Angela Merkel har kurs mod endnu en sejr ved valget på søndag.

Målingerne enige, at tyskerne igen skal ledes af en koalitionsregering med deltagelse af flere partier. Derfor bruger de tyske medier i øjeblikket meget krudt på at diskutere de forskellige måder, som partierne kan slå sig sammen på efter valget. Er dette mon chancen for hendes nærmeste modstander, Martin Schulz, formand for det socialdemokratiske parti SDU? Med spændingen afventer Tyskland og hele Europa valget. De tyske medier er dog tvivlsom om ikke også nogle af de mindre partier kan tage indflydelse på denne valg.

Yderst til højre, har det islamkritiske, EU-skeptiske Alternative für Deutschland, der blev dannet bl.a. på baggrund af flygtningekrisen vundet meget sympati i landet og kan nok blive til valgets største trusel.

Få forhøjede odds til valget 2017 i Tyskland

Hos Betfair kan du spille på udfaldet af de tyske valg. Hvis Merkel forbliver kansler i Tyskland kan du gavne af forhøjede odds på hele 6.0. Det eneste du skal gøre er at oprette konto hos betfair og spille på omtalte valg. Se nærmere nedenfor:

Betfair tilbud - Tysklands næste kansler © Betfair

Det er meget at tage brug af forhøjede odds hos betfair:

  • Opret konto i dag med koden ZSAJ37 og spil på at Angela Merkel forbliver tysk kansler. Maks. 50 kr. er tilladt til dette tilbud.
  • Dit spil skal placeres inden d. 24/09/2017 kl. 20.00
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 50 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Vinder dit odds udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus startbonus på din bonuskonto.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

Bonussen skal gennemspilles efter ovenfor nævnte krav.

Betfair velkomstbonus på op til 2000 DKK

Som vi har skrevet, er betfair ikke kun kendt for deres gode tilbud hvis det gælder sport. I dette tilfælde handler det politik og du burde se på tilbuddet hvis du er på jagt efter en bookmaker. Hvis du opretter dig i dag med bonuskoden ZSKACO vil du modtage Betfair bonus på op til 2000 DKK. Betfair skal helt klar nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2000 DKK.

forrige artikel
Eksklusivt til nye spillere – Barca mod Girona 4.0
næste artikel
888sport.dk: Spil sikkert på NFL og NBA få 250 DKK retur