nyheder

Spil Treble og få fantasisk odds bonus hos betfair

En ny runde i UEFA Champions League venter og vi kan glæde os til intense opgør imellem Europas bedste klubfodbold hold. I denne runde er der ingen mindre en Paris Saint-Germain Manchester United og FC Bayern for blot at nævnte enkelte tørner løs for at få de næste point. Hos betfair kan i du anledning af disse tre klubbers kampe score en fantastik odds på hele 8.0 hvis du opretter dig som ny bruger hos betfair. Vi har rost bookmakeren meget for deres tilbud om forhøjede odds og er begejstret hvor høje odds du kan score på udvalgte kampe. I denne omgang har betfair introduceret et tilbud som giver dig utrolig odds på 8.0 hvis blot de tre storklubber vinder iaften. Betfair er en bookmaker som er kendt for mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores odds bonus sammenligning for at få et overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair tæller vores top 3 hvis det gælder bookmaker på det danske marked. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav og meget mere er med til at vi helt klart anbefaler Betfair som din nye bookmaker.

Vinder topklubberne iaften?

I aften har du mulighed at få en forhøjede odds på hele 8.0 hvis blot Paris Saint-Garmain vinder derhjemme mod Anderlecht, hvis FC Bayern slår Celtic på udebane og hvis United kan snuppe sejr på Old Trafford mod Benfica. Selvom om udgangssituationen ikke er nemt, Neymar har ifølge medierne bøvl med holdkammeraterne i Paris, Bayern rejser uden rigtig angriber til Skotland og United må stadig undvære Pogba og Zlatan, burde klubberne dog alligevel kunne fejre sejr mod deres modstander på tirsdag. Glæd dig til en spændene Champions League aften og spil på sejr til Paris, Bayern og United og få en forhøjede odds på utrolige 8.0 hos betfair.

Betfair PSG, ManU og FC Bayern
© Betfair

Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Spiller du uden bonus på de tre kampe giver betfair dig en odds på 1.75 i denne omgang med odds bonussen får du en odds på utrolige 8.0! Det er første gang nogensiden betfair giver dig Treble tilbud til Champions League – hvad venter du på? Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.
Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.

Sådan gør du:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJWN og spil på sejr til PSG, Manchester United og FC Bayern München i UEFA Champions League på tirsdag.
  • Spil maks 50 DKK i dette tilbud. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds)
  • Vinder de tre hold, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en odds bonus.

Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Tjek vores anmeldelse af de bedste bookmakere.

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

forrige artikel
150 DKK Freebet fra Jetbull – spil mobil uanset hvor du er!
næste artikel
Spil Champions League hos Nordicbet - gratis Livebet