nyheder

25 % odds bonus på 5 fodboldkampe i weekenden

Det bliver mandag, og igen er der en nyhed om en eller anden svineheldig odds spiller, som rammer 5 kampe rigtigt til himmelråbende høje odds. 50 kr. bliver pludselig til 50.000 kr. Det sker for færre end de færreste.

Det ved Sportingbet heldigvis godt, og derfor vil de gerne hjælpe lykkeridderne lidt på vej med en 25 % odds bonus på en kupon med 5 fodboldkampe fra de største ligaer.

Sportingbets odds bonus er lige til og kræver blot, at du placerer fem væddemål på en kupon med kampe fra Premier League, Superligaen, Primera Division, Serie A, Æresdivisionen eller Ligue 1. Kampene kan kombineres, som du lyster, og det er derfor en oplagt odds bonus til weekendens fodboldkampe. Hvis din kupon går hjem, så topper Sportingbet din odds gevinst op med 25 %.

Sportingbet fodbold bonus
©Sportingbet odds bonus på fodbold

Et eksempel fra denne weekends Premier League kampe. Vi satser 100 kr. på fem kampe:

  • West Ham – Manchester City 2: 1.55
  • West Bromwich Albion – Crystal Palace 1: 1.85
  • Sunderland – Arsenal 2: 1.70
  • Burnley – Everton 2: 1.80
  • Tottenham – Newcastle 1: 1.72

Det giver et samlet odds på 15.09. Med et indskud på 100 kr. bliver den normale gevinst således 1509 kr. men med Sportingbets 25 % fodbold odds bonus, så bliver gevinsten nu 1886 kr. Altså 377 kr. oven i. Hvis du endnu ikke har en odds konto hos Sportingbet, så kan det være en god ide også at benytte Sportingbets 750 kr. velkomstbonus.

Sådan får Sportingbets 25 % odds bonus på fodbold

  • Åben en konto hos Sportingbet, og gør brug af deres velkomstbonus (hvis du i forvejen er medlem, så spring dette skridt over)
  • Placer en odds kupon på minimum 50 kr. med 5 kampe fra de største ligaer, hvor hver kamp er et spil til minimum odds 1.50
  • Hvis din odds kupon går hjem, så krediterer Sportingbet med 25 % oven i din oprindelige odds gevinst.

Sportingbet odds bonus vilkår

Hver kamp på kuponen skal spilles til minimum odds 1.50 og kun på 1-X-2 markeder af ligaerne Premier League, Superligaen, Primera Division, Serie A, Æresdivisionen eller Ligue 1. Kampene må gerne kombineres fra de forskellige ligaer, og der er en minimumsindsats på 50 kr. Tilbuddet gælder kunder hos Sportingbet, og varer fra den 17. Oktober til d. 3. November.

Hvis du er på jagt efter en odds bonus med anderledes vilkår, så prøv vore betting-bonus konfigurator, som ud fra 3 af dine ønsker, finder frem til en dansk bookmaker med en odds bonus, som passer til dine krav.

forrige artikel
3 x Odds Bonus til Champions League
næste artikel
3 x Odds Bonus til Sportingbets Super Sports Weekend