nyheder

Boost weekendens Premier League odds med en SportingBet bonus

Londonbraget i denne weekends Premier League mellem Chelsea og Arsenal får en attraktiv odds bonus med på vejen fra Sportingbet. Som om der ikke er spænding nok i lokalbraget, så giver Sportingbet en odds bonus på op til 250 kr., hvis der bliver scoret 3 mål eller derover i topkampen i Premier League.

Sprængfaglig underholdning i vente

I en rapport fra 2009 udpegede Arsenals fans Chelsea, som deres værste og mest hadede rivaler. Chelseas fans så Arsenal som nummer to på listen over mest hadede klubber, med Liverpool som nummer ét. Så ifølge fansene er der ingen tvivl – det bliver et brag af en kamp!

For at gøre det endnu mere spændende, så skal Arsenals fortabte søn Fabregas for første gang møde den klub, som gjorde ham til en stjerne. Et sådan lokalbrag fortjener et spil på oddset. Hvis du endnu ikke er medlem hos SportingBet, så har de en velkomstbonus på op til 750 kr. alternativt kan du finde en oversigt alle de danske bookmakeres odds bonusser.

Få SportingBet odds bonus
©SportingBet – Chelsea-Arsenal odds bonus

Arsenal på målrigt revanchetogt

Sportingbets odds bonus kræver over tre mål i opgøret imellem Premier Leagues førerhold Chelsea og nummer fire Arsenal. Men det burde også kunne lade sig gøre. Specielt når man tænker på at sidste opgør ende 6-0 til Chelsea, og Arsenal må være opsat på at få revanche.

Chelsea har dog meldt Premier Leagues topscore Diego Costa klar til kamp og med 8 mål i seks kampe, så er han en stor mundfuld for Arsenals defensiv. Offensivt er Arsenal dog også kommet godt fra start, og med Danny Welbecks hattrick i onsdagens kamp imod Galatasaray er der lagt op til målrigt opgør i det sydlige London. Med en masse mål i London derbyet kan du få gevinst på SportingBets gavmilde Premier League odds bonus.

Sådan får du SportingBets odds bonus på Chelsea-Arsenal

  • Meld dig hos SportingBet, og få op til 750 kr. i odds bonus. Hvis du allerede er medlem, så spring dette skridt over.
  • Sæt minimum 100 kr. ind på din SportingBet konto, og placer et kombinations væddemål på mindst 100 kr. på minimum fire kampe inden weekenden er over.
  • Hvis der scores 3 mål eller derover i Chelsea-Arsenal modtager du 50 % bonus på dine odds på en kupon med fire kampe, 75 % bonus på en kupon med fem kampe og 100 % bonus på en kupon, hvor seks kampe går hjem. Alle spil gælder, dog skal kampene give minimum odds 1.50.
  • Går din kupon hjem modtager du en odds bonus på op til maks. 250 kr., som skal gennemspiles 3 x på odds 1.50 indenfor 60 dage.

Hvis du ønsker et overblik over de danske odds bonusser, så kan du sammenligne odds bonusser og finde en odds bonus, der passer til dig via vores odds bonus konfigurator.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet mobilbonus: Champions League Odds Bonus på 100 kr.
næste artikel
NemID til betting på mobil og tablet fra 2015