nyheder

Bonus til WTA-finalerne – gode odds på Wozniacki?

WTA-finalerne i Singapore markerer afslutningen på 2014 sæsonen for Wozniacki og de andre tennis ladies. Så hvorfor ikke slutte tennissæsonen med en odds bonus fra sportingbet. Den britiske bookmaker giver en tripleforsikring på oddset, som gør at du kan nøjes med at have to rigtige på en odds kupon med tre tennis kampe – en oplagt odds bonus til WTA-finalerne i Singapore 2014.

Med en god sæsonafslutning nåede Wozniacki lige akkurat at klemme sig med i den prestigefyldte WTA-finale i Singapore 2014. Her venter en perlerække af andre tennisstjerner, og af de otte deltagere har Wozniacki kun en positiv indbyrdes rekord imod Radwanska. Så det ser svært ud, men de dårlige resultater kan give god værdi på oddset.

Det bliver dog svært at komme uden om den dobbelte WTA-finale vinder Serena Williams, som er storfavorit i Singapore. Men Sportingbets’ odds bonus kan gøre det interessant at sætte et spil på de høje odds i WTA-finalerne. Så hold øje med høje odds på Wozniacki, Sharapova, Ivanovic og nogle af de andre outsidere.

Sportingbet tennis bonus
©Sportingbet Tennis Bonus

Hvis du endnu ikke er kunde hos Sportingbet, så tilbyder de også en gavmild 750 kr. velkomstbonus.

Sportingbet sikrer din triple odds kupon på tennis

Placer tre eller flere spil på tennis via Sportingbet, og hvis én af dine kampe ikke går hjem, så får du pengene retur som en odds bonus. Du skal spille minimum 50 kr. på din triple, og tenniskampene skal have mindst 1.50 i odds, være single kampe og alle kampene skal være færdigspillet indenfor 2 dage fra væddemålets start. Du kan både spille live og før kampene, og den maksimale bonus på en tennis triple vil fremgå af din konto hos Sportingbet.

Sådan får du Sportingbet tennis triple odds bonus

  • Start med at oprette en konto, og benyt dig at Sportingbets 750 kr. velkomstbonus (hvis du allerede er kunde, så spring dette skridt over)
  • Placér tre tennis væddemål på én kupon til minimum 50 kr. og odds 1.50 eller derover.
  • Hvis én af dine kampe ikke går hjem, så får du din indsats retur.
  • Returbeløbet udbetales som et bonusvæddemål, og skal gennemspilles 1 x til odds 1.50 på en single.

Hvis du er på udkig efter andre odds bonusser til WTA-finalen, så tjek vores oversigt over alle danske bookmakeres bonusordninger.

Om forfatteren

forrige artikel
NordicBet: Lav en holdvideo og bliv fodboldstjerne for en dag
næste artikel
NordicBet 2 x Freebet på Champions League