nyheder

Sportingbet weekend odds bonus

Placer en odds kupon hos Sportingbet på 4, 5 eller 6 af weekendens kampe, og hvis Tottenham slår Hull på udebane, så får du en procentvis bonus på din samlede odds gevinst. Spil 100 kr. på en valgfri odds kupon – går den hjem, så sætter Sportingbet en bonus på op til 250 kr. ind på din konto.

Sportingbet - odds bonus til weekenden
© Sportingbet odds bonus til weekende

For at gøre brug af Sportingbets weekend bonus boost, som de selv kalder det, skal du have en konto, og til nye kunder giver Sportingbet 750 kr. i velkomstbonus.

Er Tottenham tabt i midten?

Tottenham er ikke kommet godt fra start i 2014/15 Premier League sæsonen, og ligger i øjeblikket på 12. pladsen, kun 3 point foran weekendens modstander Hull. Der er dog kun 4 point op til Europæisk fodbold, hvilket må være målet for Christian Eriksen og co. Hull har hidtil tabt to af fem kampe hjemme på Kingston Communication Stadion, og Tottenham har tilsvarende vundet to af fem udekampe i Premier League sæsonen 2014/15. Så det er ikke umuligt at Eriksen og holdkammeraterne kan give et boost til weekendens odds kupon.

Sådan får du Sportingbet odds bonus til weekenden

  • Åben en konto hos Sportingbet og modtag 100 % fordobling af dit første indskud. (Hvis du allerede er medlem, så spring dette skridt over…)
  • Spil en odds kupon i weekenden (20/11 til og med 23/11) på 4, 5 eller 6 kampe. Minimums indsats er 100 kr. og hver kamp skal være til minimum odds 1.50.
  • Hvis Tottenham vinder over Hull, så booster Sportingbet din kupon med henholdsvis 25 % på 4 kampe, 50 % på 5 kampe eller 100 % på 6 kampe – dog max 250 kr.
  • Sportingbet odds bonus krediteres efter weekenden og skal gennemspilles 3 x til odds 1.5o indenfor 60 dage, før den kan hæves.

Hvis disse gennemspilsvilkår ikke passer dig, så tjek vores odds bonus oversigt, hvor har samlet alle danske bookmakeres odds bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet sikrer dine odds imod en overtidsscoring!
næste artikel
3 X Odds Bonus til Weekendens Premier League