nyheder

TIPICO KONKURRENCE: Vind vanvittige EM præmier

UEFA EURO 2016 står for døren og alle vi som elsker fodbold kan næsten ikke udholde ventetiden, for den føles stadig lang, særligt når man går og glæder sig som et lille barn på juleaftensdag. De store bookmakere begynder så ”småt” at røre på sig i forhold til specielle kampagner og vi vil her se på en af de helt ekstraordinære kampagner, nemlig den store Tipico kampagne hvor du ved forudsigelse af vinderen kan vinde vanvittigt lækre præmier.
 

vind fantastiske praemier hos Tipico på EM i fodbold 2016 © Tipico

 
Når EM 2016 i Frankrig den 10. juni tager sin begyndelse er det samtidig en turnering som har forandret sig i forhold til tidligere. Antallet af deltagerlande har aldrig været højere – som bekendt er Danmark desværre ikke repræsenteret i denne omgang – men vi lover, at du alligevel har rigeligt at glæde dig til!
 
Hos odds bookmakeren Tipico kan du vinde fantastisk lækre præmiepakker hvis du kan gætte den samlede vinder i deres ”tips konkurrence!
 
Der udloddes 10 lækre præmiepakker som hver har en værdi af hele 15.000 kr.
 
hver pakke indeholder følgende:

  • iPad Pro 9,7”
  • Marshall Bluetooth Højtaler
  • Apple Watch Sport
  • Adidas miCoach Smart Ball

 

 

Sådan deltager du!

Alt du skal gøre er, at besøge kampagnesiden og komme med dine forudsigelser for EM slutrunden 2016 – ligefra hvem der går videre fra de indledende runder til hvem den endelige vinder af turneringen bliver. Hvis du er heldig – og ikke mindst dygtig kan du være en af de heldige vindere af den fantastiske præmiepakke som er omtalt ovenfor. Alle kunder hos Tipico kan deltage og du kan læse meget mere om Tipico og andre bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammenligning.
 
Læs alt om odds og bonus på EM fodbold 2016 her!
 

Opret dig i dag og få ekstra Tipico bonus

Når du opretter dig som kunde hos Tipico er du sikret nogle af de allerbedste odds der overhovedet findes på det danske marked. At du samtidig også kan få den flotte Tipico odds velkomstbonus på op til 1000 kr. gør bestemt ikke glæden ved, at oprette sig hos Tipico mindre.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Optakt og de bedste NordicBet odds til Ishockey VM DK Vs Rusland
næste artikel
Få bonus hver uge med 888Sport Multiklubben