nyheder

Super Bowl LII hos betfair! Fantastik odds bonus!

Om ikke længe står verden stille for nogle timer. NFL-sæsonen højdepunkt venter og Super Bowl LII venter på at blive afgjort. I år er det New England Patriots der møder op mod Philadelphia Eagles som spiller årets sidste opgør i denne NFL sæson. Hos betfair kan du i år gavne af rigtig fantastik odds bonus hvis du opretter som ny kunde. Har du ikke allerede oprette bruger hos betfair giver det god mening at se på vores bonus sammenligning.

Forhøjede odds og meget mere

På vores side sammenligner vi alle bookies på det danske marked og giver dig den bedste overblik over de tilbud og kampagner der er tilgængelig. Hvis du sammenligner på vores side vil det være i øjne faldene at betfair ligger i tops når det gælder velkomstbonus, sportsbook, live-odds og kundeservice.Derudover er betfair en af vores foretrukken bookmaker på grund af mange kampagner og især tilbuddet om forhøjede odds.Tilbuddet er ikke nyt men trods alt seværdig. Spil i denne omgang på Super Bowl LI mellem Patroits og Eagles og score en forhøjede odds på op til 16.0!

Super Bowl LI betfair Eagles vs. Patriots />
© Betfair

Spil på Super Bowl LI

Til denne års Super Bowl har du mulihged for at score en dejlig odds bonus hos betfair! Spil på enten Patriots eller Eagles og få en odds bonus på op til 16.0! Spil for maks. 50 DKK på nævnte kamp og glæd dig som ny kunde på en fantastik bonus! Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til NFL Super Bowl 2018!

Sådan gør du:

  • Start med at oprette dig med koden ZSAJ49 og spil på en sejr til enten New England Patriots eller Philadelphia Eagles i denne års Super NFL Bowl.
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

forrige artikel
Unibet free bet til Super Bowl!
næste artikel
Dobbelt gevinst på Super Bowl 2018!