nyheder

NordicBet: Bet på Super Bowl og få en overraskelse!

Super Bowl er endelig tilbage og de forsvarende mestre fra New England Patriots møder op mod Philladelphia Eagles, kan Patrios tage endnu en sejr, eller kommer Eagles i vejen? Vi har allerede omtalt mange tilbud angående årets NFL afslutning men dette tilbud som er kommet fra Nordicbet er lidt anderledes men ikke mindre seværdig! NordicBet som på det seneste allerede har understreget deres rolle som top-bookmaker med deres tilbud og kampagner har i denne omgang lanceret et tilbud som retter sig mod Super Bowl 2018!
 

 

Super Bowl 2018 hos NordicBet
© Nordicbet

 

Få op til 5.000 DKK

Hos NordicBet kan glæde dig over en ekstra gevinst eller bedre sagt overraskelse hvis du spille væddemål på mindst 200 DKK på denne års Super Bowl mellem New England Patriots og Philadelphia Eagles! Overraskelsen vil være i form at enten kontanter, et Nordicbet freebet eller et riskfree bet på op til 5.000 DKK mandag efter kampen! Det er super nemt at deltage i kampagnen og du behøver ikke gøre meget.
 
Sådan gør du:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Placér et kvalificerende bet på mindst 200 DKK på Super Bowl
  • Du modtager din overraskelse dagen efter Super Bowl er afgjort.

Husk belønningen, en kontantpræmie, freebet eller riskfree bet, vil blive krediteret til din NordicBet-konto mandag den 5. februar efter kl. 16:00. Kontantpræmier på op til 5.000 DKK vil blive udbetalt til vindernes NordicBet-konti i kontanter uden omsætningskrav. Hvis du modtager freebet eller riskfree bet som belønningen skal du huske at aktivere disse ved at krydse af i den blå boks på spillekuponen, inden du bekræfter dit valgte væddemål.
 
Vilkår og betingelse for freebet og riskfree bet gælder!

 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet bonus på 100% op til 1000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Dobbelt gevinst på Super Bowl 2018!
næste artikel
888sport.dk: Vind dobbelt på Superligaen