nyheder

Super højt odds på CHL-Finalen

Sign-up hos Betfair og få markedets højeste odds på Champions League Finalen. Spil Juventus til odds 8.00 eller Barcelona til odds 4.00 og få samtidig en velkomstbonus til en værdi af 1000 kr. Eller hvad med odds 5.00 på at Messi scorer? Se alle Betfairs CHL-bonusser her!
 

Betfair Champions League sign-up bonus
© Betfair

 

Betfair Champions League sign-up bonus

Betfair tilbyder to eksklusive velkomstbonusser til nye kunder, som ønsker at spille på Champions League. I den første bonus forhøjer Betfair deres odds på vinderen af Champions League trofæet og I den anden velkomstbonus forhøjer de oddset på Messi, som målscore i Champions League finalen. Hvis du åbner en konto hos Betfair og spiller med én af de to bonusser, så får du udover de ekstra høje odds også 5 x 200 kr. i freebet bonus.
 

Forhøjet vinder odds i Champions League

For at gøre brug af Betfairs bonus skal du sætte 100 kr. på det hold, som du mener vinder Champions League finalen. Hvis dit væddemål går hjem, så får du den normale gevinst udbetalt med det samme. Differencen mellem det normale odds og det forhøjede odds udbetales som en Betfair freebet bonus, der kan benyttes på spil på oddset. Hvis ikke du rammer dit bet, så refunderes din indsats på 100 kr. i form af et Betfair freebet.
 
Juventus [8.00] – [4.00] Barcelona
 
Sign-up og spil på Champions League med Betfairs bonuskode: ZAB288
 
Eksempel på Betfairs bonus:
Spil 100 kr. på Barcelona, og hvis spanierne vinder trofæet, så får du udbetalt gevinsten til det normale odds på 1.50. Den resterende gevinst på 250 kr. udbetales som en freebet bonus.
 

Forhøjet odds på Messi som målscore

Betfairs anden velkomstbonus til Juventus – Barcelona er et forhøjet odds på Messi som målscore i løbet af Champions League Finalen. Sign-up hos Betfair og spil 100 kr. på at Messi scorer i løbet af kampen. Hvis troldmanden slår til igen, så får du det normale odds udbetalt som en normal gevinst, og differencen op til det forhøjede odds udbetales som et freebet. Scorer Messi ikke i kampen, så får du din indsats retur – igen som et freebet.
 

Bet på Messi som første målscore hos Betfair!
© Betfair

 
Sign-up hos Betfair og spil på Messi til odds 5.00 – brug Betfair bonuskoden: ZAB287
 

1000 kr. freebet sign-up bonus

Udover det forhøjede odds til enten resultatet eller at Messi scorer, så giver Betfair også 5 x 200 kr. freebet. For hvert femte spil til 100 kr. på odds 1.40 eller derover modtager du et gratis spil på 200 kr.
 
Hvis du er på jagt efter andre odds bonusser til Champions League Finalen, så følg med på bonus-betting.dk, hvor vi finkæmmer de danske bookmakere og leverer de bedste tilbud til sæsonens sidste store fodboldkamp.

forrige artikel
Bonus på 1. Målscore bets til CHL-finalen!
næste artikel
CHL Bonus: Få 100 kr. gratis Live bet!