nyheder

Super odds hos 888sport.dk! Spil på United vs. Leicester!

Om ikke længe slutter transfervinduet i England og klubberne skal være klar til deres optakt i denne weekend. Allerede på fredag starten den engelske Premier League og vi glæder os vild meget til at vende tilbage til klubfodbolden. Mange af topstjernerne har spillet VM i Rusland og det bliver spændene at se hvem der kan forsætte på samme niveau. Vi er spændt på hvad verdens bedste fodbold liga kan byde på i år og ser frem mod optakten mellem Manchester United og Leicester City!
 
I Manchester er man næsten ved at være lidt i chok inden der overhoved blev spillet første kamp. Manageren Jose Mourinho brokker sig over at man ikke kunne købe de spillere man ønsker og tvivler om han vil være i stand til at spille om mesterskabet med denne trup. United har ikke rigtig købt nogle stjerner og selvom man sluttede med sølv i sidste sæson forventer Mourinho og fansene ikke meget. Det bliver spændene hvordan Manchester United løser opgaven mod Leicester City på fredag!
 

Forhøjet gevinst til optakten!

Spil hos 888sport.dk på optakten mellem Manchester United og Leicester City og få ekstra forhøjet gevinst hvis du spiller dit første spil på nævnte kamp. Tilbuddet gælder kun nye kunder og er derfor ikke tilgængelig for eksisterende kunder. Overvejer du 888sport som ny bookmaker kan du se nærmere på vores odds bonus oversigt for at få et grundigt overblik.
 

Super Odds United vs. Leicester 888sport
© 888sport

Hvem satser du på?

Der er tale om en unik mulighed for at få mere ud af dit væddemål. Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk og spil på enten Manchester United eller Leicester City. Spiller du på United til de alm. odds vil du få 72.5 DKK retur med en indsats på 50 DKK. I denne omgang og med hjælp af denne 888 bonus får du 350 DKK retur! Tror du på mesteren fra 2016 kan du endda få hele 2550 DKK retur med en indsats på blot 50 DKK. Et utrolig godt tilbud især hvis man ser hvad de alm. odds giver.
 
Der kun få enkelte regler du skal huske hvis du vil tage brug af dette tilbud:

  • Tilbuddet er kun til nye kunder
  • Gælder kun dit værste væddemål

Hvad venter du på?

Kom godt fra starten med denne odds bonus fra 888sport.dk. Opret i dag få glæde af din forhøjet gevinst. Gevinsten udbetales inden for 72 tomer efter at spillet er afgjort.

  • Opret dig som kunde hos 888sport
  • Indbetal på din konto
  • Spil på nævnte kamp som dit første væddemål

 

Du kan endda få velkomstbonus oveni

Hvis du opretter som ny kunde hos 888sport kan du endda ganve af en dejlig velkomstbonus på op til 1000 DKK! Du har dermed chancen for at få en utrolig god startbonus og derudover forhøjet gevinst på Premier League optakten. For at få fat i 100% bonussen på op til 1000 DKK skal du bare bruge 888sport bonuskode 100BONUS når du indbetaler for første gang. Bonussen bliver derefter sat ind på din spillekonto omgående. Bonus skal omsættes ti gange til minimum odds 1.5.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Manchester United odds 8.0 mod Leicester!
næste artikel
888sport.dk: Ekstra gevinst på Chelsea vs. Arsenal!