nyheder

888Sport tilbud: Superodds på Barcelona Vs Atl. Madrid

Når de spanske storklubber FC Barcelona og Atletico Madrid tirsdag den 5. april tørner sammen i Champions League 2016 1/4 finalen er det samtidig de øjeblikkelige nummer et og to i deres hjemlige La Primera Divicion der står overfor hinanden. Det bliver uden tvivl et højspændt opgør i Catalonien og for dig som spiller kan det blive ekstremt spændende med 888Sport for de tilbyder super odds på denne kamp!
 
FC Barcelona har i denne sæson været en klasse over stort set alle andre hold i den spanske liga – kun modstanderen fra hovedstaden har i nogen grad været i stand til, at måle sig med traditionsklubben fra Catalonien. Derfor er intet på forhånd afgjort når disse to stærke mandskaber i morgen aften træder ind på Nou Camp for at få det indbyrdes styrkeforhold afgjort!
 
Hos bookmakeren 888Sport holder de fanen højt og tilbyder alle nye spillere helt vanvittigt høje odds på denne kamp. Dette er en del af den måde hvorpå de byder nye spillere velkommen på 888Sport. Du kan læse om alle danske bookmakeres velkomstbonusser i vores store odds bonus sammenligning. Klik med det samme på billedet nedenfor og vind stort på denne klassiske kamp!
&nbsp:

super odds boost hos 888sport paa Barcelona vs Atl Madrid Champions League 2016 © 888Sport.dk

 
Hvis du for eksempel tror på, at de Madrilienske underdogs kan besejre hjemmeholdet, ja så kan 100 kr. placeret på dette blive forvandlet til svimlende 2400 kr. da de giver super odds 24,00 på dette – men du, hvis du satser på FC Barcelona som vinder må ”nøjes” med odds 4,00.
 

Sådan gør du:

  1. Opret dig som ny kunde hos 888Sport!
  2. Spil på enten FC Barcelona eller Atletico Madrid som vinder af kampen!
  3. Går dit bet hjem – ja så er det pludselig blevet en RIGTIG god aften for dig!

 

Opret dig som kunde og få velkomstbonus

Når du opretter en ny konto hos 888Sport er det ikke blot ovenstående du får i belønning. Når du foretager din første indbetaling, så kvitterer 888Sport med den flotte 888Sport velkomstbonus på helt op til 1000 kr.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Super odds 5,0 hos Betfair på Europa League 2016
næste artikel
Få Risikofrit odds væddemål på MMA hos Unibet