nyheder

Semifinalen med Super Odds: FC Barcelona vs. Liverpool!

Semifinalerne er klar og vi ser med stor glæde på de kommende kampe i UEFA Champions League. Selvom dagens to hold nok ikke er den største overraskelse, har denne års tunering været noget af sensation. Først og fremmest er Ajax holdet som man skal holde øje med. Efter sejren mod Juventus og Real står man i seminfalen og spiller kamp mod Tottenham. Englænderne er uden tvivl næste overraskelse – hvem hvade sat penge på at Totteham når semifinalen i år? I dag ser vi dog på en 888sport bonus der giver mulighed for at vinde ekstra penge til kampen mellem FC Barcelona og FC Liverpool. Kampen spilles på onsdag d. 01. maj kl 21.00 (dansk tid) på Camp Nou i Barcelona. To hold som hidtil har spillet den bedste offensivfodbold i lang tid møde op mod hinanden og du har som ny kunde hos 888sport chance for at få dejlig odds bonus med hjem hvis du opretter dig og spiller på nævnte kamp. Vi vil se nærmere på dette tilbud i løbet af denne artikel.
 

Odds bonus Barcelona Liverpool
© 888sport

 

Hvem kan stoppe Messi?

Det er måske den moralske finale vi får at se, når Camp Nou onsdag aften byder scenen til fodboldkampen mellem Barcelona og Liverpool. De nykårede spanske mestre fra FC Barcelona skal op imod Liverpool i det første af to semifinaleopgør i Champions League. Et opgør som vi ser frem til og som nok byder på massevis underholdning. Hjemmeholdet fra FC Barcelona sikrede sig i weekenden det spanske mesterskab for ottende gang på 11 år, da Lionel Messi sørgede for en 1-0 sejr. Dermed kan Messi og co. nu fokusere på sæsonens helt store mål: Champions League. I gruppespillet mødet catalanerne Tottenham, mens man i kvartfinalen ganske nemt ekspederede Manchester United ud og i semifinalerne venter der endnu engang engelsk modstand for Barça. Modstanderen er dog af en noget større kvalitet end Manchester United og Tottenham. Liverpool har nemlig gang i en fantastisk sæson, hvor Merseyside-klubben er med i kampen om det engelske mesterskab, og allerede har fået høstet et rekordhøjt pointantal. Hvad mon bliver kampen i denne omgang? Spil med forhøjede odds hos 888sport på denne kamp og få glæde af ekstra gevinst som ny kunde!
 

Super odds på FC Barcelona vs. FC Liverpool!

 

Få dobbelt bonus som ny kunde

Dagens tilbud giver dig ikke blot mulighed for forhøjede odds på begge hold men som ny kunde kan du derudover få en dejlig velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni. Uden tvivl vil du ikke gå hjem som taber. Som ny kunder har du mulighed for at vinde stort hos 888sport.dk! Du har dermed chancen for at få forhøjede odds der giver dig muglighed for at få 1450 DKK retur hvis du tror på en sejr til Liverpool (med en indsats på 50 DKK). Er du mere til Messi og FC Barcelona kan du glæde dig over et boost der giver dig 450 DKK retur fremfor de 87,5 DKK som du ellers ville få med en indsats på 50 DKK. Hvad venter du på? Spil med forhøjede odds og få som ny kunde velkomstbonus oveni!
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp med super odds som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 
Du har som ny kunde chance for at oprette dig med bonuskoden 1000BONUS og gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK. Husk blot at bruge koden hvis du opretter dig som ny kunde hos 888sport.dk.
 
Alt i alt et utrolig godt tilbud hvis du blot ser på hvad du kan vinde fra start hos 888sport.dk! Opret dig med det samme med denne bonus! Ønsker du flere informationer om betting firmaer i Danmark vil du meget hurtigt kunne se at 888sport tæller de bedste. Hvis du overholde nogle simple regler vil du få stor glæde hos denne bookmaker. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og super odds gælder kun dit første væddemål på nævnte kamp med en indsats på op til 50 DKK!
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Spil på Manchester City vs. Tottenham med Super Odds!
næste artikel
Danmark – Schweiz 550 KR risikofrit spil på kampen