nyheder

Super odds hos betfair! Danmark vs. Spanien! EM 2018

Man godt kalde det for en fiasko hvad der skete for det danske herrelandshold i mandags. Efter at have spillet en rigtig god kamp mod Ungarn hvor både Rasmus Lauge og andre viste sig frem til at være i perfekt form blev det til en utrolig nederlag mod Tjekkiet. Selvom man var i front med et mål til halvlegs pause blev det i sidste ende et nederlag til Danmark. 28:27 lod resultatet og hele håndbold verden var i chok. Nu gælder det om at rejse sig igen og ingen mindre en Spanien venter! Gruppe D er langt væk fra at være afgjort men hvis Danmark ønsker chancer for at vinde titlen i år er man uden tvivl nødt til at vinde mod Spanien!
 

Super odds EM 2018 Danmark
© Betfair

 

Forhøjede odds på EM 2018?

Betfair er kendt for deres tilbud om forhøjede odds og endelig kan du som ny kunde glæde dig over forhøjede odds til håndbold EM 2018. Tilbuddet er, som vi kender fra betfair, en bonus på en udvalgt kamp. I føres tilfælde tredje runde i gruppespillet mellem Danmark og Spanien til denne års håndbold EM. Tilbuddet gælder kun nye kunder og du skal oprette dig som ny bruger og dermed kvalificere dig til at spille på de forhøjede odds. I denne kamps anledning for du en bonus eller en opgradering fra en alm. odds på 1.75 hvis Danmark slår Spanien til hele 10.0! Det vil sige en odds på 10.0 hvis Danmark vinder mod Spanien! Dette er en utrolig god odds hvis man husker at Danmark stadig tæller favorit til titlen.
Følgende ting skal huskes når du spiller på forhøjede odds hos betfair:
 

  • Kun den nævnte kamp giver forhøjede odds
  • Du skal altid oprette ny bruger med tilsvarende bonuskode
  • Du kan maks. spille for 50 DKK til de forhøjede odds

 

 

Tror du stadig på Danmark?

Du behøver ikke meget for at tage brug af dette tilbud! Du kan glæde dig over forhøjede odds, hvis du går på følgende måde:

  • Start med at oprette dig med koden ZSAJ43 og spil på en sejr til Danmark mod Spanien
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Danmark, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

Husk at hvis du vinder udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto.
 
Eksempel:
På følgeden måde udbetales din bonus hvis du spiller på forhøjede odds:
50 DKK (indsats) x 1.75 (alm. odds) – 50 DKK (indsats) x 10.0 (forhøjede odds) = 412,50 DKK (som bonus) + 87,50 DKK (alm. gevinst)
 
Den bonus du modtager skal gennemspilles en gang til min. odds på 1.50 indenfor 90 dage.
 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
Vind 375.000 DKK på tennis hos bwin.dk!
næste artikel
Betfair: Gratis spil på Australian Open 2018