nyheder

Manchester City kæmper om point mod Arsenal!

Sidste weekend har været fyldt med overraskelser. Manchester City tabte overraskende på udebane mod Newcastle United. Chelsea tabte mod Bournemouth, United spillede kun uafgjort mod Burnley og Liverpool kunne ikke bruge chancen og spillede uafgjort på hjemmebane mod Leicester. De eneste hold i blandt de store der kunne vinde er Tottenham og Arsenal. I denne omgang ser vi på kampen mellem City og Arsenal. Vi har fået en rigtig god 888sport bonus hjem som giver dig mulighed for at score ekstra høje odds og velkomstbonus! Tilbuddet gælder alle nye kunder er decideret til kampen mellem disse to storhold. Kampen mellem City og Arsenal spilles på søndag d. 03. februar kl. 17:30 (dansk tid) på Ethiad Stadium. Du kan være med og få din utrolig betting bonus fra 888sport.dk!
 


© 888sport

 

Super odds til City vs. Arsenal

Vi glæder os til denne topkamp fra den engelske Premier League. Spil med forhøjede odds på kampen mellem Manchester City og FC Arsenal. Ser man på de sidste ti kampe så har City fået 18 point med hjem og Arsenal blot en point mindre (17 point efter 10 kampe). Det ser ud til at blive en utrolig intens kamp. Hjememholdet skal vinde for at holde kontakten til Liverpool og Arsenal skal vinde for at forblive på plads 4 der giver adgang til Champions League i næste år. Hos 888sport kan du med en indsats på blot 50 DKK få 2800 DKK (!!!) retur. 888sport giver super odds til denne kamp og du kan dermed gavne af ekstra gevinster alt efter om du spiller på City eller Arsenal.
 

Spil på ManCity vs. Arsenal!

 

Forhøjede odds og velkomstbonus til nye kunder

Dette 888sport tilbud giver alle nye kunder mulighed for at kombinere de forhøjede odds med en utrolig god velkomstbonus! Denne odds bonus giver ekstra gevinst hvis du spiller på enten City eller Arsenal. Som nævnt kan du endda som ny kunde kombinere de forhøjede odds med en utrolig god 888sport velkomstbonus. Du har dermed mulighed for at bruge de forhøjede odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK fra 888sport.

 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp mellem ManCity og Arsenal som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

1000 DKK som velkomstbonus

Dagens tilbud giver dig utrolig god mulighed for at score en høj gevinst. Ønsker du at bruge nævnte tilbud skal du ikke blot huske at bruge bonuskoden 100BONUS for at gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Vi er enige om at dette tilbud virkelig er noget helt specielt – få to tilbud i en. Du kan gavne af to tilbud og det endda til en absolut seværdig kamp. Opret dig hos 888sport få forhøjede odds i form at 888 Super Odds og brug velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK for at komme godt fra starten i din betting oplevelser. Opret i dag og få glæde af 888sport som din ny bookmaker.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Er du klar til Super Bowl 2019?
næste artikel
Top odds hvis City slår Arsenal!