nyheder

Få Super Odds på CL og EL hos Scandic Bookmakers

Scandic Bookmakers udvider nu det i forvejen særdeles bugnende udbud af Super Odds, hvor der nu ikke kun garanteres markedets højeste odds på Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen, Ligue 1 og Superligaen. Nu gælder Super Odds også på forårets Champions League og Europa League kampe.
 

Scandic Bookmakers Super odds på Champions League og Europa League
© Scandic Bookmakers

 
I de kommende uger og måneder skal det hele afgøres; hvem løber med de store Europæiske trofæer dette forår? Bliver det en af de store traditionsklubber, eller lurer en overraskelse af de større på os inden længe? Spændingen stiger og fodboldfans i hele verden glædes over, at vinteren nu endelig er ovre og vores fodboldhelte igen kan komme på græs.
 

Super Odds hos Scandic Bookmakers

Hos Scandic Bookmakers tilbydes nu markedets absolut højeste odds på såvel Champions League som Europa League. Du behøver med andre ord ikke længere at lede efter de bedste odds på forskellige hjemmesider. Du er garanteret, at du vil modtage din præmie baseret på det højeste odds som resultat- og nyhedshjemmesiden www.bold.dk kan finde på markedet.

 
Hos Scandic Bookmakers sørges der med andre ord for, at fodarbejdet med odds-sammenligning og andre typer af online detektiv arbejde bliver gjort for dig – og du kan derfor blot læne dig tilbage i sofaen og nyde en helt anden type af fodarbejde, nemlig den på grønsværen. Lad spændingen brede sig og fodboldfeberen få fat. Champions League og Europa League er tilbage – og hos Scandic Bookmakers kan du ikke blive skuffet over dine odds.
 

Velkomstbonus hos Scandic Bookmakers

For at kunne deltage i denne kampagne skal du være kunde hos Scandic Bookmakers. Er du ikke allerede kunde? Bare rolig, det er let at oprette sig og du kan oven i købet få en bonus på op til 750 kr. på din første indbetaling. Klik nedenfor for yderligere information om oprettelse og bonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Højt odds boost hos Unibet
næste artikel
Bet365: Live betting tilbud til Roma – Real Madrid