nyheder

Forhøjet odds til nye spillere! Danmark vs. Makedonien!

Det danske herre håndboldlandshold kan efter sejren over Tyskland glæde sig til at være nærmest klar til semifinalen. Selvom det kun blev til en sejr med et mål mod de daværende Europamester fra Tyskland kan man være tilfreds i den danske lejr. Som sidste modstander inden semifinalen venter nu Makedonien! Kan Danmark forsætte den gode spillestil eller bliver til en hård kamp i afsluttende kamp i denne mellemrunde? Spil hos betfair på en dansk sejr mod Makedonien og få glæde af en forhøjede odds på hele 6.0 hvis Danmark kan slå makedonerne.
 

EM 2018 Danmark Makedonien Super Odds Boost
© Betfair

 

Hvem spiller?

Denne gangs forhøjede odds fås til Danmarks sidste kamp i mellemrunden mod Makedonien. Danmark som ligger på første pladsen i gruppe 2 møder hård kæmpende Makedonien som måske stadig har chancer for at nå semifinalen. Selvom man kender nogle af spillere i de makedoniske rækker så er Danmark helt klart favorit. Uden tvivl har Danmark stadig ikke spillet den håndbold man er vandt til, men alligevel er der nok ikke mange der tvivl på at de danske profiler hiver sejren hjem.
 

Hvad går tilbuddet ud på?

Som vi kender fra betfair, er tilbuddet en særlig bonus på udvalgt kamp. Tilbuddet gælder kun nye kunder og du skal oprette dig som ny bruger og dermed kvalificere dig til at spille på de forhøjede odds. I denne kamps anledning for du en bonus eller en opgradering fra den alm. odds på 1.08 hvis Danmark vinder mod Makedonien til hele 6.0! Det vil sige en odds på 6.0 hvis Danmark slår Makedonien! Ifølge Danmarks favoritrolle er det et rigtig godt tilbud hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og allerede har set grundigt på vores bookmaker bonus oversigt her på siden.
 

 

Hvad kan du vinde?

Husk at hvis du vinder udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto.
 
På følgeden måde udbetales din bonus hvis du spiller på forhøjede odds:
50 DKK (indsats) x 1.08 (alm. odds) – 50 DKK (indsats) x 6.0 (forhøjede odds) = 246 DKK (som bonus) + 54 DKK (alm. gevinst) = 300 DKK som gevinst!
 
Den bonus du modtager skal gennemspilles en gang til min. odds på 1.50 indenfor 90 dage.
 

Hvad skal du gøre?

Det er meget enkelt at tage brug af dette tilbud:

  • Start med at oprette dig med koden ZSAJ45 og spil på en sejr til Danmark mod Makedonien
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Danmark, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
888sport.dk: Vind dobbelt på dansk EM-guld!
næste artikel
Super Odds: Wozniacki vs. Mertens hos betfair!