nyheder

Mallorca – FC Barcelona: Scor boostet odds med 888sport

La Liga er endelig tilbage! Vi starter ud med en spændende kamp mellem ligaens førende hold og en af bundpropperne. 888sport tilbyder i denne omgang et odds boost på begge hold.
 

Mallorca gentager sæsonen med store problemer i bunden

Den første uge af den genstartede La Liga-sæson er endelig over os. Det har været nogle meget lange tre måneder, siden Mallorca inden den uforudsete pause hentede den vigtig sejr på 2-1 mod de andre ligesindede nedrykningskandidater fra Eibar. Mallorca skal tilbage i aktion, når de i denne weekend møder en af ​​de hårdeste modstandere i tabellen.
 
Mallorca skal vise sit allerbedste, hvis de vil have nogen som helst chance for at få point mod Barcelona, og dermed forsøge at kravle over den frygtede nedrykningsstreg. Det er tæt i både toppen og bunden af tabellen, så alle døre er stadig åbne. Der er dog ingen tivl om, at der venter Mallorca en vanskelig opgave, når de lørdag møder Barcelona, der måske er det bedst spillende hold. Det bliver spændende at se, hvilken form de to hold gentager sæsonen med.
 

Barcelona fører tabellen – men rivalerne fra Madrid ånder dem i nakken

Katalanerne er uden tvivl storfavoritter til at nuppe alle tre point i kampen lørdag, men har altså ikke råd til at tage let på Mallorca-holdet.
 
Barcelona er øverst i La Liga-tabellen med 58 point og har brug for de 3 point mod Mallorca for at forblive i den eftertragtede position. Barcelona gik ind til den globale fodboldpause med en to-points føring over rivalerne fra Real Madrid, og El Clasico-modstanderne står over for en intens afslutning af sæsonen, hvor begge hold har mulighed for at blive kronet som mestre. Barca-træner Quique Setien håber formentlig på en motiveret og helt klar Lionel Messi, mens Luis Suarez også er klar til at vende tilbage fra en knæskade for at øge chancen for en sejr til Blaungranas lørdag.
 
Et Lionel Messi hat-trick og mål fra Antoine Griezmann og Luis Suarez gav Barcelona en let sejr, da de to parter sidst mødtes på Camp Nou i december. Barcelona gik fra banen med en 5-2 hjemmesejr, men vil formentlig møde en hårdere udfordring lørdag på Mallorcas stadion.
 

888SPORT: ODDS BOOST MALLORCA – FC BARCELONA

 

Det her skal du bette på kampen

Barca har været næsten uovervindelige på hjemmebane denne sæson med 13 sejre og én uafgjort, men er derimod kun det femte-bedste hold i forhold til udebaneresultater.
 
Blaugrana har vundet fem, tabt fem og spillet tre uafgjort på udebane denne sæson – og Mallorca har kun indkasseret 14 mål i 14 hjemmekampe. Barca skulle gerne få et godt resultat her, men de bliver muligvis nødt til at få arbejdet gjort så tidligt i kampen som muligt, hvis, som Setien frygter, de ekstra udskiftninger kan skade deres chancer for at holde modstanderne nede sidst i kampen. Vores forudsigelse til kampen er, at FC Barcelona går sejrsrigt fra banen. En 2-0 sejr over Mallorca er realistisk. Som nævnt, er 888sport også klar med en betting bonus til kampen.
 

Mallorca - Barcelona oddsboot 888sport
 

Spil med boostet odds på begge hold

Vi tror på en sejr til ligaens førende hold fra Barcelona, men der er ingen tvivl om, at pausen kan have påvirket begge hold. Alt kan ske i fodbold, og derfor kan 888sport lige nu helt ekslusivt boostet odds på begge hold, så du kan få forhøjet odds på det hold, du tror går sejrsrigt fra kampen . Alt du skal gøre for at spille med boostet odds til kampen lørdag er:

  1. Opret dig som ny spiller hos 888sport
  2. Spil på kampen mellem Mallorca og FC Barcelona som dit første spil
  3. Scor en ekstra høj gevinst, hvis dit bet går hjem

Tilbuddet er et alternativ til den ordinære 888sport velkomstbonus, og er altså et ekslusivt tilbud til nye spillere hos 888sport.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Mr. Green gør det igen: Odds 10.00 på Brøndby og AGF
næste artikel
Man City – Arsenal: Boost dine odds med 888Sport