nyheder

Spil på NFL SUPER BOWL LIII!

Vi glæder os og vi håber du gør på samme måde! Årets sidste – og største – kamp i den amerikanske NFL står for døren og hele verden ser mod Atlanta for at se hvem der vinder årets Super Bowl. I år er New England Patriots og LA Rams der har nået længst og kæmper om trofæen. Det er næsten som i de sidste år når man ser på denne omgang af Super Bowl! Måske verdens bedste Quarterback Tom Brady, Bill Belichick og New England Patriots vil stille op til NFL-finalen i natten fra søndag til manddag. I år er det tredje år i træk, at Patriots er i Super Bowl og fjerde gang inden for de seneste fem år. Men kan de vinde igen? Modstanderen hedder LA Rams og 888sport giver dig forhøjede odds til Super Bowl 2019! Glæd dig til årest NFL event og se og spil med hos 888sport.dk!
 

888sport NFL Super Bowl bonus
© 888sport

 

Tæt opgør – men hvem vinder?

Hos 888sport kan du år få en utrolig god betting bonus hvis du opretter dig som nye kunde og spiller på Super Bowl 2019. Få forhøjede odds på både Patriots og Rams og hvis du ikke allerede har taget brug af velkomstbonussen kan du få denne oveni. Lyder dette ikke utrolig godt? Spil med super odds fra 888sport og få ekstra gevinst på denne omgang af Amerikas absolute mega event.
Spil for 50 DKK og få ekstra gevinst retur. Tror du på Rams kan du få 550 DKK retur. Er du mere til Brady og Patriots modtager du 450 DKK retur med en indsats på 50 DKK. Det bedste er endda at du kan få 100% oveni på din første indbetaling på op til 1000 DKK. Hvad venter du på? Få glæde af denne utrolig gode odds bonus fra 888sport.dk
 
Sådan gør du:

  • Opret konto hos 888sport.dk
  • Indbetal med koden 100BONUS
  • Spil på kampens udfald som dit første spil.
  • Scor en ekstra høj gevinst.

 

Vind stort på NFL Super Bowl 2019!

 

Få velkomstbonus oveni!

Tilbuddet gælder kun nye kunder og i mange tilfælde betyder dette at du kun kan bruge forhøjede odds eller en velkomstbonus. 888sport har valgt anderledes og giver dig chancen for at få super odds og en utrolig god 888 velkomstbonus! Super odds er i den grad fantastisk at du, som nævnt, har mulighed for at kombinere med en utrolig 888sport velkomstbonus! Du har som ny kunde chance for at oprette dig med bonuskoden 1000BONUS og gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK. Husk blot at bruge koden hvis du opretter dig som ny kunde hos 888sport.dk. Du kan dermed spille med super odds på Super Bowl 2019 og få velkomstbonus oveni. Hvad venter du på?
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Vind en tur til NFL i London!
næste artikel
Er du klar til Super Bowl 2019?