nyheder

Super odds på Capital One Cup

Tirsdag og onsdag spilles der Capital One Cup i England, og turneringen er nået frem til semifinalen. Hvis du har planer om at sætte et væddemål på en af de to kampe – Stoke vs. Liverpool eller Everton vs. Manchester City – så har Betfair et rigtig godt tilbud med både 1000 kr. bonus og super høje odds.
 

Betfair Capital One Cup Bonus
© Betfair

 
Premier League har kørt på fuldt tryk henover jul og nytår, men de spændende kampe fra engelsk fodbold slutter ikke ved kalenderskiftet. Capital One Cup – også kendt som Liga Cuppen – er nået ind i sin afgørende fase, og tirsdag og onsdag spilles det første af to semifinaleopgør. Tirsdag aften tager Stoke imod Jurgen Klopp og Liverpool, imens Everton onsdag aften er vært for Manchester City.
 

Capital One Cup’s bedste odds hos Betfair

Til begge kampe kan nye kunder få markedets højeste odds ved at åbne en betting konto hos Betfair. Odds bonussen fra Betfair gælder kun nye kunder, og du kan få følgende odds på de to kampe:

  • Stoke [8.00] – [6.00] Liverpool – spil på kampen her. Kampstart tirsdag kl. 21.00
  • Everton [8.00] – [6.00] Manchester City – spil på kampen her. Kampstart onsdag kl. 21.00

Betfair bonussen forklaret

For at få fingrene i de høje odds og 1000 kr. i velkomstbonus hos Betfair skal du først og fremmest være ny kunder og over 18 år gammel. Dernæst åbner du en konto, spiller på én af de to kampe og så får du det forhøjede odds til en indsats på op til 100 kr.
 
Differencen mellem det forhøjede odds og det normale odds udbetales som en freebet bonus. Det vil sige at, hvis det normale odds på Everton er 2.50 og du vinder på netop det bet, så får du den normale gevinst på 250 kr. udbetalt med det samme, men derudover så får du også et freebet på 550 kr.
 

1000 kr. i velkomstbonus

Udover det forhøjede odds, så giver Betfair også nye kunder op til 1000 kr. i freebet bonus ved sign-up. For hver femte 100 kr. bet du placerer – single eller multi – på odds 1.40 eller mere, får du et gratis 200 kr. væddemål. Det kan du gøre i alt 5 gange, hvilket altså giver en gratis væddemåls bonus på 1000 kr.

Om forfatteren

forrige artikel
Betsafe: 200 kr. Gratis Spil på C. Palace – Chelsea
næste artikel
Ishockey Bonus: 200 kr. gratis bet til NHL